Webasto TT V

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
georg74
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Webasto TT V

Příspěvek od georg74 »

Tak to moje webasto zatím nefachčí, dal jsem tam nové čerpadlo, příšlo mi z toha Polska vyšlo to na 1800kč, ale stejně mi to nejde, odblokoval jsem ho smazal chyby, chtěl jsem zaplnit naftové vedení, ale tim popsaným postupem to nejde, neumím spustit ani oběhové čerpadlo přes diagnostiku akčních členů. Jedíné co funguje je vetilátor odvodu spalin a palivová pumpa, jinak je to mrtvé, přitom to bylo odstavené asi rok kvůli špatnému ob. čerpadlu, že by sama od sebe odešla ř.j? Pracoval jsem ze Superwagem, takže pěkná práce, uvažoval jsem že koupím jiné, něco jsem našel za slušný peníz, ale nevím jestli to má smysl tolik investovat do něčeho co bude fungovat cca 2 roky, samozřejmě je to machrovina, ale za ty prachy? Možná nějaká uspora, ale čeho?
Audi A4
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Asi by to chtělo připíchnout na diagnostiku pomocí webasto kabelu a projet to tim jejich vlastním softem, tuším webasto thermo test se jmenuje. Jednotka odchází snad jen v případě, že je porušené těsnění a nateče do ní voda. Určitě ale půjde o nějakou ptákovinu. Webasto servis, nebo někdo, kdo má správnej kabel, kterej se připojí přímo k topení a pak teprv vynášet soudy.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
georg74
Sběrač informací

Příspěvek od georg74 »

To ještě zkusím, ale je to nějaké divné, asi bude návštěva servisu Webasta.
Audi A4
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“