motokary radotin casy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
motokary radotin casy
jezdite tam nekdo by be zajimaly vase casy ja se nemuzu dostat pod 1.26 na kolo a licence na lepsejsi karu je vod 1.24
Naposledy upravil(a) pancerv dne 01 lis 2010, 10:17, celkem upraveno 1 x.
SuperbII combi 4x4 125kw
určitě mám horší ale kdysi jsme jezdily 2x týdně a motaly se taky tak a někteří i pod a licenci maj jenže je to tak 3-4 roky a pár kilo zpět záleží taky na káře tlaku pneu a gumách některý jsou lenivý a některý jedou docela dobře důležitý je nebrzdit zbytečně...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
no vazim 77kg a vo ty hmotnosti to uplne neni kamos co ma 65 a jezdi vo chlup pomalejc ,jasny ze 100 kylovej bycek bude pomalejsi
Naposledy upravil(a) pancerv dne 03 lis 2010, 14:59, celkem upraveno 2 x.
SuperbII combi 4x4 125kw
nejsem Olag Ludvig kámo jen tak mimochodem kolik vážíš ty já 84 při 187cmROMEK píše:Ladas píše:77 kde ty časy jsou
tak nevoz prdel v TDi a začni jezdit na kole

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Re: motokary radotin casy
tak to jezdiš ještě rychle mi tam byli s partou a nikdo nejel rychleji jak 1:34pancerv píše:jezdite tam nekdo by be zajimaly vase casy ja se nemuzu dostat pod 1.26 na kolo a licence na lepsejsi karu je vod 1.24

VW passat 1.9TDI 81kw
Já byl s partičkou v Rychnově a spokojenost. A limit pro velkou káru tam zajela i moje mladá. Asi sou v Radotíně nějaký přísný, ne?
PS: Nehádejte se kdo má větší pupek. Týpek od motokár mi vysvětloval, že ve váze pilota to až tak není. Jde prej o to, že s víc kilama musíš jet jinou stopu a styl a pak seš třeba i rychlejší.
PS: Nehádejte se kdo má větší pupek. Týpek od motokár mi vysvětloval, že ve váze pilota to až tak není. Jde prej o to, že s víc kilama musíš jet jinou stopu a styl a pak seš třeba i rychlejší.
Oct asv 2000, DieselPower