Nic od nich nebrat, nenechávat dělat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

century
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Nic od nich nebrat, nenechávat dělat

Příspěvek od century »

2 SOLUTiONS, s.r.o
www.petkol.cz
http://rucnimytiplzen.cz/rucni-myti-kontakt.htm
a nevím co ještě kde mají

Zdravím. Pánové a dámy. Nic si od Téhle společnosti neberte a zvlášť si nenechte dělat. Jsou to nehorázný lumpové. Měl jsem tam auto na renovaci laku a úklidu vnitřku, mytí kol, motoru atd. Prostě komplet auto. Domluva byla na 2 dni a nakonec to trvalo 4 dni s tím že bla bla tom usí schnout atd , že se to dělá v několika vrstvách atd, a samozřejmě tlačili předání(dva dni, že to bude hotové večer) prostě za tmy. Tak jsem tam přijel auto převzal. Bylo v garaži světlo nic moc. Při pohledu pod zářivkami vypadalo auto pěkně, ale to byl omyl. Ale druhej den jsem myslel, že mě omejou. Motor nebyl vůbec umytej, kola jen zepředu. Vnitřek jenom vyluxovanej a co mě nejvíc nasralo je, že na dveřích mám kus otrženýho laku, vzadu na nárazníku snaha někdo stříknout sprejem asi nějaký škrábanec. vím 100%, že to tam nebylo a jako bonus najeto 150km, když to auto vůbec jezdit nemělo a ještě něměli doklady. Papír od renovace laku mám, ale co je platný, když se ničeho nedomůže člověk.

VÁŽNĚ VARUJU PRYČ OD NICH A DEJTE TO NA VŠECHNY SERVERY CO VÁS NAPADNOU AT NENALETÍ NĚKDO JEŠTĚ JINEJ!!!!!
Aktivista

Příspěvek od avatar »

typuji ze smlouvu o dilu nemas fotodokumentaci taky ne a ani vni neni napsano pocet km pri prevzeti auta..

coz je skoda.... jinak by se dalo neco delat

tahle si vlasne zdarma auto pucily pro soukrome ucely co palivo chybi taky?
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

Mám pouze papír co jsem platil...Tam mám napsáno. Renovace laku. Tak samo, že vůl jsem měl chtít objednávku, všechno rozepsat. atd. No nenapadlo by mě to ani ve snu.

Ještě je to firemní auto a vrchol toho je, že neměli ani doklady!!! Ty jsem nedával právě kvůli tomu, ale tohle by mě nenapadlo.

Samo, že jsem jim psal a hned jsem fotil co se mi na to nelíbí, ale suveréně v první větě, že jsem si toho nevšimnul on taky atd... prostě keci a keci. Jen jsem chtěl, aby ostatní se tomuhle raději vyhnuli

Samo, že čtvrt nádrže v prdeli
janeksdi
Přispěvovatel

Příspěvek od janeksdi »

Nebudu polemizovat nad výsledkem ten si viděl sám...a pokud nejsi spokojený není to dobře. Na stranu druhou je to neobjektivní a nikdy nebude ikdyby sem ti dotyční napsali či přiložili foto. Ten čas cca 2dny sedí den na venek,motor a den na vnitřek. Čtyři jsou trošku moc asi se něco vysralo bohužel pro tebe. Máš li foto tak sem s nimi.
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

fota mám toho už poškozenýho, před ne... fakt, člověk se pořád učí
janeksdi
Přispěvovatel

Příspěvek od janeksdi »

Oni by nějaké fotky měli mít ale v důsledku je ti to k hovnu...Kdyby nebyl problém tak to tady asi neřešíš..Já než začnu auto čistit tak si ho fotím kvůli sobě ono sem tam někdo řekne "tohle tady nebylo" ale to neber osobně.
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

Ne tak mě kdysi vzali klíčem celou stranu a to je prává u spolujezdce. Bylo to stříkané před 3/4 rokem a od toho dne si to hlídám každý den... a ten zadní nárazník, už minimálně 3x jsem to leštil sám a všimnul bych si toho, že je to tam stříkaný a ještě nahovno
janeksdi
Přispěvovatel

Příspěvek od janeksdi »

Ale v důsledku jak už bylo napsáno ti to stejně nepomůže. Tak na to hoď bobek ikdyž chápu že tě to sere. Kolik si vzali?
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

13000 vč dph
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

century píše:13000 vč dph
To si děláš prdel ne??? Nebo spíš oni (crazy)
Elektronika auta a technika........
776 829390
janeksdi
Přispěvovatel

Příspěvek od janeksdi »

A to se vyplatí..opravdu si nepřidal..třeba tu jedničku? Nic ve zlém jen se mi to zdá trošku moc ale fakt jen trošičku.
Aktivista

Příspěvek od avatar »

13 litru jo to snad ne za vysati umyti a nalesteni auta...

co ja se tu babram s koupelnama )))) za par supu ))
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

Ne tam nešlo jenom o leštění.. tam se brousil lak.. to je v pořádku a pak údajně na to nanášeli což jsem chtěl nějakou Nano technologii, že je to něco jako tekuté stěrače.. Samotný leštění si udělám sám. Černá metla je na leštění složitější.. o ty prachy ani nejde, ale o to co jsem psal výše
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

century píše:13000 vč dph
To si fakt robíš srandu, nie? čo to bolo za auto? ak Ferrari tak cena je o.k.
Ja robím tepovanie a komplet čistenie autointeriérov a za komplet interiér ,,normálneho auta" napr. O2 beriem max. 60€ a to je dovolím si tvrdit tip-top urobené. Chalani čo u nás robia aj renováciu autolaku tak cena max. cca 100€ ale to je tak urobené že to auto nespoznáš a myslíš že ho prestriekali, ak to niekto vie robit tak sa dajú na aute urobit zázraky. A to sa niekomu zdá že 100e za komplet renováciu laku je vela ale niekto si pod tým nevie predstavit tú robotu a nehovoriac o tom že 40-50€ sú iba náklady na materiál a veci s tým spojené. Ale 13tis.Čk je fakt drzost a ešte za neodvedenú prácu. Nemôžeš sem dat foto toho auta, velmi ma zaujima za čo si platil tie peniaze.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

century píše:Ne tam nešlo jenom o leštění.. tam se brousil lak.. to je v pořádku a pak údajně na to nanášeli což jsem chtěl nějakou Nano technologii, že je to něco jako tekuté stěrače.. Samotný leštění si udělám sám. Černá metla je na leštění složitější.. o ty prachy ani nejde, ale o to co jsem psal výše
Nano technotlógia nie je nič výnimočné, s tým už robí dnes skoro každý, a rozhodne to nie je nič príplatkové, a čierna metla tiež nie je nič zložitejšieho, iba sa použije lečtiaca pasta ktorá nezanechá hologram, to sú ako keby čmuhy po leštení, ktoré na napr. bielom laku nie sú vidiet. Ked to bolo lkasika auto a nie, Lambo alebo Ferrari tak ta pekne ošklbali tí zmrdi.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“