BOXER 2.8HDI ŠPATNÉ STARTY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BOXER 2.8HDI ŠPATNÉ STARTY
Nazdarek lidi nevite někdo proč 2.8hdi 94kw r.v 2001 BOXER nestartuje?jednou se to povede a pak třeba desetkrát ne,když chytne jede normalně,dělá to jak studenej tak teplej jen se mi ted stalo že při otačkach tak 1200/min na čtyřku nebo trojku začne cukat.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Mam podobni problem tiez na boxeri ze nestartuje za stiudena cca ked teplota klese tak po 0 cidlo teploti vimenene zhaviaca sviecka vimenena tiez a ako na hle sa zohreje alebo je teplota vonku vichsia ako 0 tak auto chita v pohode uz sa nad tim trapim 2 tyzdne a som uz v koncoch ato ma normalni vykon nedimi za tepla start v pohode chybi v radiacej jednotke ziadne starter vymeneni nevie niekdo poradit 

- vladosr
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
tieto motory sa bez diag opravovat nedaju ......diag to odhali , ale nie ak ju pouzivas ako citacku a mazacku chyb .Ak to na roztiahnutie chyty hned ...cca 2 otacky kluky , tak by som pozrel na diag otacky startra , jeho odber a rusenie , moze mat svoje za sebou a pomylit udaje zo snimacov synchronizacie kluka vacka....V prvom rade navolit merane hodnoty , kde ti ukaze otacky , tlak , synchronizaciu a az potom spusti vstreky .Ak je slabe sytenie naftou VT cerpadlo , napise nizky tlak NT okruhu , cize podavacie cerpadlo , filter nafty .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP