fábia blikače

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

fábia blikače

Příspěvek od slovacek.milos »

už jsem to někde četl,blikače na přístrojovce blikají, výstražné taky a venkovní blikače nic ani tuk, žárovky jsou OK čím to je a ja řešit prolém miloš ;)
Zdeněk M
Aktivista

Re: fábia blikače

Příspěvek od Zdeněk M »

slovacek.milos píše:už jsem to někde četl,blikače na přístrojovce blikají, výstražné taky a venkovní blikače nic ani tuk, žárovky jsou OK čím to je a ja řešit prolém miloš ;)
Zkus vymenit spinac na varovky. :)
slovacek.milos
Aktivista

Zdeněk M píše:
slovacek.milos píše:už jsem to někde četl,blikače na přístrojovce blikají, výstražné taky a venkovní blikače nic ani tuk, žárovky jsou OK čím to je a ja řešit prolém miloš ;)

dík zdenku zkusím mám ho ,

ale do centrální řj to jde když odpojím krajní konektor nic nebliká, a pokyn do řj přístrojovky jde z centrální, a z centrální to nejdeven je problém v centrální řídíci jednotce miloš
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

slovacek.milos píše:
Zdeněk M píše:

dík zdenku zkusím mám ho ,

ale do centrální řj to jde když odpojím krajní konektor nic nebliká, a pokyn do řj přístrojovky jde z centrální, a z centrální to nejdeven je problém v centrální řídíci jednotce miloš
Jo muže bej v prdeli, pokud ti tam povel s packy de a vsecky pojistky sou funkcní tak bude KO. U tej fabky bude spinac na varning prd platnej, sou u nej asi 3 dratky, pres nej to u Fabie nechodí, jen Octa. Na jednej Fabce to vyhazoval vozejk.
slovacek.milos
Aktivista

Na jednej Fabce to vyhazoval vozejk.[/quote]

stalo se to při jízdě s vozíkem, že přej škrábl o zásuvku závěsního ale ta je OK ani škrábnutí,

píčeš na jednej fábce to vyhazoval vožík vyhazoval pojistku?, nebo zrušil centrální řj, miloš
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

slovacek.milos píše:Na jednej Fabce to vyhazoval vozejk.

stalo se to při jízdě s vozíkem, že přej škrábl o zásuvku závěsního ale ta je OK ani škrábnutí,

píčeš na jednej fábce to vyhazoval vožík vyhazoval pojistku?, nebo zrušil centrální řj, miloš[/quote] Jo zrušil centralní jednotku, dosli mu 15A pojistky tak tam dal 25A tak zasmrdela a hotovo. :D
omas1977
Přispěvovatel

Příspěvek od omas1977 »

Mám podobný problém. Chyba sa stala dva krát nepravidelne a vlastná diagnostika palubnej siete nemá žiadny záznam v pamäti chýb, ale naviac majiteľ hovoril že sa zároveň spustili aj predné stierače a nešlo to vypnúť spínačmi, len vypnutím zapaľovania.
V schémach som našiel spoločný kostriaci bod pre smerovky aj pre predné stierače. :? :? :?
slovacek.milos
Aktivista

omas1977 píše:
Mám podobný problém. Chyba sa stala dva krát nepravidelne a vlastná diagnostika palubnej siete nemá žiadny záznam v pamäti chýb, ale naviac majiteľ hovoril že sa zároveň spustili aj predné stierače a nešlo to vypnúť spínačmi, len vypnutím zapaľovania.
V schémach som našiel spoločný kostriaci bod pre smerovky aj pre predné stierače. :? :? :?
kde ten bod byla jak jsi toopravil, můj toník opravář co se vtom hrabal tak připojil plus z baterky na plus kde je žárovka vepředu a vzadu i na boku se rožl blikač tak kostru to má jinak by nesvítily miloš
omas1977
Přispěvovatel

Příspěvek od omas1977 »

slovacek.milos píše:
omas1977 píše:
kde ten bod byla jak jsi toopravil, můj toník opravář co se vtom hrabal tak připojil plus z baterky na plus kde je žárovka vepředu a vzadu i na boku se rožl blikač tak kostru to má jinak by nesvítily miloš
Opravené to nemám lebo som nenašiel príčinu samovoľného zapnutia smeroviek a predných stieračov. Kostru to má to je OK, len som hľadal spojitosť prečo sa samovoľne zapnú všetky smerovky a zároveň aj predné stierače a našiel som v schemach spoločný kostriaci bod 81 pre spínač stieračov a aj pre spínač smeroviek viď obr. zo schem. A stierač a aj smerovky sú ovládané cez RJ palubnej siete, táto môže byť tiež príčinou samovoľného zapínania varovných svetiel.

Obrázek

Obrázek
slovacek.milos
Aktivista

dáky moc zítra nad tím začnu bádat :-D miloš
omas1977
Přispěvovatel

Příspěvek od omas1977 »

A dodávam že na aute nieje ťažné zariadenie :!:
superb10
Přispěvovatel

Příspěvek od superb10 »

asi budes mat prehnite kable pod vzd.filtrom....
slovacek.milos
Aktivista

superb10 píše:asi budes mat prehnite kable pod vzd.filtrom....
ještě jsem na to nehrábl, pujdu nejprv po pojistce můj tonda je unikátní lempl a nebyl zaplý ani notes tak pendrek věděl kterou pojistku kontrolovat pk mrknu na ty káble, do té centrální řídící jednotky už jem kukap, že byočividně tam něco odešlo nebo se vypálilo to ne miloš
slovacek.milos
Aktivista

tak jsem se k tomu dostal v klidu, byla KO pojistka č44 varovné blikače, pojistka na pohled OK a když ji probzoukl autoelektrikář s praxí tak prej bzučela na multimetru,

mně nebzučela, dal jsem druhou a blikače začali blikat i na autě spoleh je jen na vlastní uši oči a ruce ;) miloš
omas1977
Přispěvovatel

Příspěvek od omas1977 »

Mňa tie bzučiaky na multimetroch pár krát preľstili lebo obvod sa uzatvoril cez spotrebič,bzučiak bzučal ako divý a poistka bola aj tak prepálená.
A zväzok káblov pod baterkou je opravený, a majiteľka sa zatial neohlásila :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“