USA - Jiný svět
Moderátoři: šulda, Moderátoři
USA - Jiný svět
zasrané Tdičkařské.že v tom jezdí lůza nemajetná bych ještě pochopil,ale to, že někdo jede v Superbu,u ucha telefon ( ktarý mu mimochodem hlásí nemáte dostatečný kredit) a myslí si že spasil pěnězma svět, tak to opravdu nechápu. Nafta patří do traktora na pole, a to že se traktory omylem dostali na cestu mezi auta,zato já už jaksik nemožu že,,že že že!!!!!!!! Dneska jsem u Helera slyšel startovat ( pry Audi to bylo, já to nepoznám, v traktorach se nevyznam) startoval to ten Mechanik 4 minuty a až pak jel na pole.POOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOC
ja som mal skoro funglicu JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEp grang cheroke ze vraj limited. A nejak sa tomu 8 valceku roztiekli piestiky a vypadali mi sedla ventilov. ja len ze ta amerika. potom musel ist chudak dolu polom a 45 stupnovzm stupanim, lebo nebolo na kredit a uz vobec nie na opravu. Od vtedy sa tesim na toyote HDJ 80 4,2td v poli oriem a na cestach na rs4 audi. Celkom fajn amerika. a aj na kredit zvysilo

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Ahojte, koupil jsem si chrysler 300C a na zimu mam momentálně již zmiňované Grand Cherokee 4,7V8. Ten Tvůj motor nechápu,ale nevím kolik měl najeto.a na C se mi stalo že mi ty hovada v servisu normálně neměnili olej a napsali že jo,svině.tak potom bych věřil všemu že se může stát.v Rs 4 se zabil můj kámoš, ve 275 ( vypočítala policie) mu praskla pneu 

Jednoduco ho trafil slak. Niesom zastanca ameriky ale 300 vka sa mi vidi. Ma to fasa kukuc /brutalne oci/. RS 4 uz sa tesi iny majitel. Teraz mam inu zabavku. S4 2,7 biturbo 650 ps motor RS4 edition. Za mesiac to idem brzdit. Dufam ze sa na tom nepripucimotas píše:Ahojte, koupil jsem si chrysler 300C a na zimu mam momentálně již zmiňované Grand Cherokee 4,7V8. Ten Tvůj motor nechápu,ale nevím kolik měl najeto.a na C se mi stalo že mi ty hovada v servisu normálně neměnili olej a napsali že jo,svině.tak potom bych věřil všemu že se může stát.v Rs 4 se zabil můj kámoš, ve 275 ( vypočítala policie) mu praskla pneu
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Motor BH napsal:Jednoduco ho trafil slak. Niesom zastanca ameriky ale 300 vka sa mi vidi. Ma to fasa kukuc /brutalne oci/. RS 4 uz sa tesi iny majitel. Teraz mam inu zabavku. S4 2,7 biturbo 650 ps motor RS4 edition. Za mesiac to idem brzdit. Dufam ze sa na tom nepripucim
Tak,k takovému vozu gratuluju, i když je to němec tak supr,supr!!!
Tak,k takovému vozu gratuluju, i když je to němec tak supr,supr!!!