USA - Jiný svět

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
otas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

USA - Jiný svět

Příspěvek od otas »

zasrané Tdičkařské.že v tom jezdí lůza nemajetná bych ještě pochopil,ale to, že někdo jede v Superbu,u ucha telefon ( ktarý mu mimochodem hlásí nemáte dostatečný kredit) a myslí si že spasil pěnězma svět, tak to opravdu nechápu. Nafta patří do traktora na pole, a to že se traktory omylem dostali na cestu mezi auta,zato já už jaksik nemožu že,,že že že!!!!!!!! Dneska jsem u Helera slyšel startovat ( pry Audi to bylo, já to nepoznám, v traktorach se nevyznam) startoval to ten Mechanik 4 minuty a až pak jel na pole.POOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOC
Duri999
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duri999 »

A co si si kupil ked je USA najlebsia? :?
Autá sú nato aby slúžili nám a nie my im.
www.retromotor.sk
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

ja som mal skoro funglicu JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEp grang cheroke ze vraj limited. A nejak sa tomu 8 valceku roztiekli piestiky a vypadali mi sedla ventilov. ja len ze ta amerika. potom musel ist chudak dolu polom a 45 stupnovzm stupanim, lebo nebolo na kredit a uz vobec nie na opravu. Od vtedy sa tesim na toyote HDJ 80 4,2td v poli oriem a na cestach na rs4 audi. Celkom fajn amerika. a aj na kredit zvysilo :) :) :) :) :)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
marosi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marosi »

Chlapci ale diesel vyhral 24 hodin Le Mans Audi a cherokee mal diesel s Renolta 21
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

Ahojte, koupil jsem si chrysler 300C a na zimu mam momentálně již zmiňované Grand Cherokee 4,7V8. Ten Tvůj motor nechápu,ale nevím kolik měl najeto.a na C se mi stalo že mi ty hovada v servisu normálně neměnili olej a napsali že jo,svině.tak potom bych věřil všemu že se může stát.v Rs 4 se zabil můj kámoš, ve 275 ( vypočítala policie) mu praskla pneu (wallbash)
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

:o A pak jsi se zpocenej probudil!!
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

To jako píšeš komu naftovej?Co sem vůbec lezeš s tou foto "W" na diskuzi o USA vozech!!!Takže Ahoj
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

otas píše:Ahojte, koupil jsem si chrysler 300C a na zimu mam momentálně již zmiňované Grand Cherokee 4,7V8. Ten Tvůj motor nechápu,ale nevím kolik měl najeto.a na C se mi stalo že mi ty hovada v servisu normálně neměnili olej a napsali že jo,svině.tak potom bych věřil všemu že se může stát.v Rs 4 se zabil můj kámoš, ve 275 ( vypočítala policie) mu praskla pneu (wallbash)
Jednoduco ho trafil slak. Niesom zastanca ameriky ale 300 vka sa mi vidi. Ma to fasa kukuc /brutalne oci/. RS 4 uz sa tesi iny majitel. Teraz mam inu zabavku. S4 2,7 biturbo 650 ps motor RS4 edition. Za mesiac to idem brzdit. Dufam ze sa na tom nepripucim
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

otas píše:To jako píšeš komu naftovej?Co sem vůbec lezeš s tou foto "W" na diskuzi o USA vozech!!!Takže Ahoj
:roll: Jsi dislektik??čemu se věnuje tohle forum??
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

Motor BH napsal:Jednoduco ho trafil slak. Niesom zastanca ameriky ale 300 vka sa mi vidi. Ma to fasa kukuc /brutalne oci/. RS 4 uz sa tesi iny majitel. Teraz mam inu zabavku. S4 2,7 biturbo 650 ps motor RS4 edition. Za mesiac to idem brzdit. Dufam ze sa na tom nepripucim

Tak,k takovému vozu gratuluju, i když je to němec tak supr,supr!!!
Odpovědět

Zpět na „Americké vozy“