Klouže spojka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
cippis
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Klouže spojka

Příspěvek od cippis »

Ahoj chlapi, na OII 77 TDi bez chipu mi občas klouzne spojka při přidání na vysoký kvalt. Krok spojky je normální, tak je mi nějaký divný. Máte s tím nějakou zkušenost? Najeto 100 kk
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

nech ji vymenit,vzdyt vis co to delalo kdyz jsem ti tam dal chip na zkousku (rofl) (rofl) (rofl)
cippis
Přispěvovatel

Příspěvek od cippis »

no právě, zdá se mit to divný. A je to čím dál tím horší, člověk aby se bál tomu přidat. Šlo mi o to jestli tam neni nějaká výrobní vada ( tekoucí simering nebo unavující se pružina nebo .......Kua já jezdím 90% dálnici tak mi nemůže umřít takhle rychle spojka
mecano
Přispěvovatel

...

Příspěvek od mecano »

rozdělej a neřeš... psaním kolem toho to neopravíš
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
cippis
Přispěvovatel

Příspěvek od cippis »

EE, nic dělat nebudu je to v záruce. Spíš sem hledal něco co to může dělat, 15kk to ještě vydrží a na servisu ve 120kk su to budë muset udělat no
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

cippis píše:EE, nic dělat nebudu je to v záruce. Spíš sem hledal něco co to může dělat, 15kk to ještě vydrží a na servisu ve 120kk su to budë muset udělat no

Pochybujem, že ti to zoberú :) Ale nechcem strašiť. Stačí raz dva krát dobre podržať spojku možno v Zime dobre zapadnúť a máš po Spojke a odchádzaniekedy ešte aj skorej, ženám odchádza okolo 90 000 km ;) :D
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Proč to nezkusit, záleží na přístupu prodejce.Na záruku když chtěj tak měněj i dobrý díly , aby měli na kšeft.
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

pafka píše:Proč to nezkusit, záleží na přístupu prodejce.Na záruku když chtěj tak měněj i dobrý díly , aby měli na kšeft.
A jaký kšeft z toho mají? Můžeš to tu vysvětlit? Dělal jsem ve znač. servisu a znám jejich přístup k záručním opravám. Něco jiného je,pokud se svolávají auta do servisu kvůli skrytým vadám,nebo vadám z výroby a jiná věc je opotř. spojka po 100tis. Je to díl podléhající opotřebení,podobně jako brzdy atp... "sjeté" desky taky vyreklamuješ?
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

To asi těžko desky, ale jsou jiný díly, které jsou potřeba. Jinak nereklamujou dobrý díl , ale použitý , který je KO.
cippis
Přispěvovatel

Příspěvek od cippis »

Tak pánové nové info:
Určité serie OII měly opravdu problémy s přítlačákem a docházelo až k destrukci převodovky. Ovšem zjistí to jenom tak že to rozeberou a pak uvidí. Když nic neuvidí, tak za výměnu spojky 36000 bez DPH. Nejlepší vtip tohoto roku
rendys
Přispěvovatel

Příspěvek od rendys »

unavil jsi ji chipem a pak se divíš? sám jsem zvědav jak dopadneš, přeju hodně štěstí. Ve škodě se jim k výměnám spojek moc nechce.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“