Klouže spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- cippis
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Klouže spojka
Ahoj chlapi, na OII 77 TDi bez chipu mi občas klouzne spojka při přidání na vysoký kvalt. Krok spojky je normální, tak je mi nějaký divný. Máte s tím nějakou zkušenost? Najeto 100 kk
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- cippis
- Přispěvovatel
no právě, zdá se mit to divný. A je to čím dál tím horší, člověk aby se bál tomu přidat. Šlo mi o to jestli tam neni nějaká výrobní vada ( tekoucí simering nebo unavující se pružina nebo .......Kua já jezdím 90% dálnici tak mi nemůže umřít takhle rychle spojka
cippis píše:EE, nic dělat nebudu je to v záruce. Spíš sem hledal něco co to může dělat, 15kk to ještě vydrží a na servisu ve 120kk su to budë muset udělat no
Pochybujem, že ti to zoberú

Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

A jaký kšeft z toho mají? Můžeš to tu vysvětlit? Dělal jsem ve znač. servisu a znám jejich přístup k záručním opravám. Něco jiného je,pokud se svolávají auta do servisu kvůli skrytým vadám,nebo vadám z výroby a jiná věc je opotř. spojka po 100tis. Je to díl podléhající opotřebení,podobně jako brzdy atp... "sjeté" desky taky vyreklamuješ?pafka píše:Proč to nezkusit, záleží na přístupu prodejce.Na záruku když chtěj tak měněj i dobrý díly , aby měli na kšeft.
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
- cippis
- Přispěvovatel
Tak pánové nové info:
Určité serie OII měly opravdu problémy s přítlačákem a docházelo až k destrukci převodovky. Ovšem zjistí to jenom tak že to rozeberou a pak uvidí. Když nic neuvidí, tak za výměnu spojky 36000 bez DPH. Nejlepší vtip tohoto roku
Určité serie OII měly opravdu problémy s přítlačákem a docházelo až k destrukci převodovky. Ovšem zjistí to jenom tak že to rozeberou a pak uvidí. Když nic neuvidí, tak za výměnu spojky 36000 bez DPH. Nejlepší vtip tohoto roku