kladka felicia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kladka felicia
potreboval by sem pomoct na felicii 1,6 r.v 2000 kombi strasne pisti napinaci kladka drazkoveho remena problem je v tem ze ju nemozu nikde zehnat ani origo v Skodovke len kruta hlavami auto ma origo servo a klimu a lozisko z tej kladky sa neda vylisovat vite mi nekdo pomoct alebo poradit dikes

Taky by mě zajímala odpověď na tuto otázku.
Zatím jsem sháněl orig. držák (altíku, klima kompresoru, a serva) + napínák, ale ten držák se prostě nedá sehnat. Pokud neberu v úvahu nový za 4 tis Kč (jen držák). Zkusím udělat výzkum, zda by tam nešel dát jenom ten orig. napínák. Ale podle mě to si nepůjde.
Zatím jsem sháněl orig. držák (altíku, klima kompresoru, a serva) + napínák, ale ten držák se prostě nedá sehnat. Pokud neberu v úvahu nový za 4 tis Kč (jen držák). Zkusím udělat výzkum, zda by tam nešel dát jenom ten orig. napínák. Ale podle mě to si nepůjde.
ROMEK píše:ja sem si myslel že to robí kladka a take to byl nakonec ten remeň ale stale to nemám dorešené nekedy to začne pískat nekedy ne origo je tam kladka ze šponovákem či by sa tam nedala nejak dorobit?