Vstriky - hruby chod motoru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
machine_joe
Nováček
Odpovědi: 0

Vstriky - hruby chod motoru

Příspěvek od machine_joe »

Zdravim, zda se mi ze mam na AJM celkem vysokou spotrebu a hruby chod motoru. Mam ho uz druhym rokem a dela to od zacatku. Jen jsem ted mel moznost jet ve dvou jinych Passatech 85 a 96kW a oba zraly o dva litry mene a hlavne byly o dost tizsi. Vyfuk, vlnovec apod mam ok popripadne novy. Dekuji za rady
http://leteckaposta.cz/324396839
Naposledy upravil(a) machine_joe dne 16 bře 2011, 09:04, celkem upraveno 1 x.
machine_joe
Nováček

Tak jsem jeste zkusil kouknout na vstriky, za studena vsechny ok, ale za teplo se mi ukazalo toto a v pameti zavad je:
17669 - Ventil cerpadla/trysky valce 1 (N240) Regulacni mez prekrocena
P1261 - 35-10 - - - Sporadicky
Cim zacit? urcite tam je jeste stary system vrsku vstriku. Mam 4ks dobrych vstriku, ale s novejsim magnetem ze Sharana AUY. Mam je zkusit vymenit a nebo jen prehodit na zkousku vrsky za novejsi system.

Obrázek
šejk
Sběrač informací

Příspěvek od šejk »

A kolik ti to zere? Na prvnim valci je mnozstvi vstrikovaneho paliva vyssi. V norme je to tak do 2 mg. Takze chyba bude nejspis nekde tam...
machine_joe
Nováček

okolo 6-7 pri naprosto setrne jizde. Muzou to byt gumicky a nebo zrovna cely vstrik? Jake vstriky se daji zamenit? podle tech koncovek, nebo bych mel menit pripadne vsechny 4.
machine_joe
Nováček

prosim o radu :(
machine_joe
Nováček

Tak jsem zacal vymenovat vstriky. Vstrik na tretim a prvnim valci jsou rozpadly a vahadlo dokonce brousilo kulatou podlozku vstriku ktera stlacuje pruzinu. Takze tam hodim ty vstriky z AUY. Puvodni vstriky jsou 038 130 073 F a nove AK. Muzu je zamenit?

Jak se muze vstrik takhle rozpadnout? Na fotce je videt, ze tam je ulomeny kusObrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“