G III - spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G III - spojka
chci se jen zeptat , na mém G III TDI 81Kw mi odchází spojka , tak jí budu měnit . Jde mi o to , že se prej dává spojka z VR6 že dokáže přenést větší krouťák . Co z té VR6 potřebuju ? CElou spojku , nebo jen přítlačák ? Musím jí určitě vyměnit , tak ať mám nějakej základ pro případné zvyšování výkonu .
Pokud je to jednohmota, tak pouze nechej obložit stávající lamelu a kup VR6 přítlačák.
Nevím jak je to na GIII se spojkama, jestli se dávyly už i dvouhmotové. Napiš kód motoru a někdo ti tu jistě řekne, co tam máš.
Nevím jak je to na GIII se spojkama, jestli se dávyly už i dvouhmotové. Napiš kód motoru a někdo ti tu jistě řekne, co tam máš.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
-
- Aktivista
kupoval jsem motor z gIII 81kw a byla tam jednohmota,ale pozor s tim oblozenim lamely dyz budou volny pruziny tak radsi kup novou stejne co vim tak treba sachs prodava celej komplet za solidni cenu a samotnou lamelu docela za ranec to je kvuli zaruce na celej set,ja jsem kupoval lamelu 1z pritlacak vr6 a lozisko take 1z a daly mi zaruku na celej set i kdyz ten pritlacak byl z vr6 takhle bys kupova jen pritlacak a vysel by te skoro na cenu setu a furt by jsi daval uz jetou lamelu ta stara lamela se vyplati oblozit jen dyz ma malo nalitano
-
- Aktivista
ta jednohmota vypada tak ze je dosedna plocha pro lamelu a setrvak jeden jediny odlitek a jedine co je nasazeno je venec kdezto ten dvouhmotovej setrvak se vyznacuje tim ze je ta plocha jak o ni zabira lamela zvlastni dil ktery se pohybuje a tim tlumi razy jinak jestli tam mas dvouhmotku tak doporucuju koupit jednohmotovej setrvak ted zrovinka ho tu nekdo v bazarku na foru prodava za hezkej peniz
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista