G III - spojka

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kindlik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

G III - spojka

Příspěvek od Kindlik »

chci se jen zeptat , na mém G III TDI 81Kw mi odchází spojka , tak jí budu měnit . Jde mi o to , že se prej dává spojka z VR6 že dokáže přenést větší krouťák . Co z té VR6 potřebuju ? CElou spojku , nebo jen přítlačák ? Musím jí určitě vyměnit , tak ať mám nějakej základ pro případné zvyšování výkonu .
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Pokud je to jednohmota, tak pouze nechej obložit stávající lamelu a kup VR6 přítlačák.
Nevím jak je to na GIII se spojkama, jestli se dávyly už i dvouhmotové. Napiš kód motoru a někdo ti tu jistě řekne, co tam máš.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

kupoval jsem motor z gIII 81kw a byla tam jednohmota,ale pozor s tim oblozenim lamely dyz budou volny pruziny tak radsi kup novou stejne co vim tak treba sachs prodava celej komplet za solidni cenu a samotnou lamelu docela za ranec to je kvuli zaruce na celej set,ja jsem kupoval lamelu 1z pritlacak vr6 a lozisko take 1z a daly mi zaruku na celej set i kdyz ten pritlacak byl z vr6 takhle bys kupova jen pritlacak a vysel by te skoro na cenu setu a furt by jsi daval uz jetou lamelu ta stara lamela se vyplati oblozit jen dyz ma malo nalitano
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Tak si vyber. Já zas mám vše použité, včetně lamely (tu jsem nechal obložit) i přítlačáku a bez problémů ;)
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Kindlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Kindlik »

no přítlačák mám jetej z VR6 a je v pohodě a lamelu koupím zřejmě novou a to ložisko smao taky . Typ motoru je AFN
Kindlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Kindlik »

tak sem koukal na díly v autokelly a tam chtěj za ovej přítlačak z vr6 kolem 2500 , je lepší jetej origo co je v pohodě , nebo koupit novej náhradu ?? :? díky
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

na AFN je origo dvouhmota, pokud už ji teda někdo nevykuchal
Kindlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Kindlik »

můžete mi prosím někdo poslat fotku nebo nějak popsat jak vypadá jedno a dvouhmota :roll: díky moc , jsem z toho nějak mimo (wallbash)
tomáš karbus
Aktivista

ta jednohmota vypada tak ze je dosedna plocha pro lamelu a setrvak jeden jediny odlitek a jedine co je nasazeno je venec kdezto ten dvouhmotovej setrvak se vyznacuje tim ze je ta plocha jak o ni zabira lamela zvlastni dil ktery se pohybuje a tim tlumi razy jinak jestli tam mas dvouhmotku tak doporucuju koupit jednohmotovej setrvak ted zrovinka ho tu nekdo v bazarku na foru prodava za hezkej peniz
tomáš karbus
Aktivista

omlouvam se za ten odlitek aby mne nekdo nelincoval to bylo jen obrazne receno no proste vyrobeno z jednoho kusu zeleza kdybych nemnel v haji fotak tak poslu
tomáš karbus
Aktivista

zde by mnelo byt foto
tomáš karbus
Aktivista

ze by tedObrázek
tomáš karbus
Aktivista

a jeste lamelaObrázek
tomáš karbus
Aktivista

a pritlacakObrázek
tomáš karbus
Aktivista

tak zde mas ty fotky je to vse co potrebujes sehnat jednohmotnostni setrvak lamela a pritlacak ted sem akorat zjistil jaky mam v garazi vlhko hezky to za ty dva roky zrezlo
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“