Řídící jednotka komfortu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Řídící jednotka komfortu
koupil jsem si vystřelovací klíče + zámky a potřebuji je vyměnit na nově zakoupeném autě - nevím kdo všechno má klíče. Staré klíče mají frekvenci dálkového ovládání 433Mhz nové 434Mhz, musím vyměnit starou ŘJ za jinou, aby šlo dálkové ovládání. Tady jsou původní jednotky dveří a ŘJ jednotka :
Adresa 46: Komfort systém
Řídící jednotka: 1J0 959 799 AH
Část: 5N Zentral-SG Komf. 0001
Kódování: 04097
Dílna #: WSC 31480
Řídící jednotka: 1U4959801B
Část: 5N Tőrsteuerger. FS0002r
Řídící jednotka: 1U4959802B
Část: 5N Tőrsteuerger. BF0002B
Řídící jednotka: 1U0959811B
Část: 5N Tőrsteuerger. HL0002r
Řídící jednotka: 1U0959812B
Část: 5N Tőrsteuerger. HR0002r
jakou mám sehnat ŘJ? a jestli bude nová komunikovat s jednotkami ve dveřích? a jak přizpůsobím dálkové ovládání s novými klíčkami? Stačí když přispůsobím klíče s IMMO - půjde mě pak dálka? MOOOOOOC děkuji
Adresa 46: Komfort systém
Řídící jednotka: 1J0 959 799 AH
Část: 5N Zentral-SG Komf. 0001
Kódování: 04097
Dílna #: WSC 31480
Řídící jednotka: 1U4959801B
Část: 5N Tőrsteuerger. FS0002r
Řídící jednotka: 1U4959802B
Část: 5N Tőrsteuerger. BF0002B
Řídící jednotka: 1U0959811B
Část: 5N Tőrsteuerger. HL0002r
Řídící jednotka: 1U0959812B
Část: 5N Tőrsteuerger. HR0002r
jakou mám sehnat ŘJ? a jestli bude nová komunikovat s jednotkami ve dveřích? a jak přizpůsobím dálkové ovládání s novými klíčkami? Stačí když přispůsobím klíče s IMMO - půjde mě pak dálka? MOOOOOOC děkuji
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
neviem ci mas predstavu o com hovoris..dialkove je dialkove (komfort) a immo je immo.kazde ma svoju vlastnu adresu a aj riadiacu jednotku.dialkove prisposobujes v komforte adresa 46 (alebo35) a immo prisposobujes v budikoch adresa 17 (alebo samostatne immo adresa25)
takze si rozmysli ci chces menit kluc s cipom immo + dialkove alebo kazde zvlast.
podla toho co pises chces zmenit vsetko a tak budes potrebovat na nakodovanie imma PIN kod a nakodovanie dialkoveho spravis v pohode ak mas dva kluce (aspon jeden musi bit prisposobeny k immu)ten s ktorym startujes daj do spinacky a zapni kluce.zatvor vsetky dvere a daj kluci do zamku vodicovych dveri.zamkni mechanicky (otoc klucom) a zaroven stlac na dialkovom zamykanie.tak isto opakuj s odomykanim.druhe dialkove naucis takymto istym sposobom.voila a dialkove je nakodovane.nie vsak immo.immo nakodujes len a len pomocov VAG-u..
takze si rozmysli ci chces menit kluc s cipom immo + dialkove alebo kazde zvlast.
podla toho co pises chces zmenit vsetko a tak budes potrebovat na nakodovanie imma PIN kod a nakodovanie dialkoveho spravis v pohode ak mas dva kluce (aspon jeden musi bit prisposobeny k immu)ten s ktorym startujes daj do spinacky a zapni kluce.zatvor vsetky dvere a daj kluci do zamku vodicovych dveri.zamkni mechanicky (otoc klucom) a zaroven stlac na dialkovom zamykanie.tak isto opakuj s odomykanim.druhe dialkove naucis takymto istym sposobom.voila a dialkove je nakodovane.nie vsak immo.immo nakodujes len a len pomocov VAG-u..
je mě jasné že musím přizpůsobit klíče - IMMO,ale ptal jsem se jestli mě bude běhat i dálkové. Jestliže vyměním ŘJ komforlu 2,5generace za 3.generaci tak potřebuji vědět jesti mě bude odemykat dveře se starýma řídícíma jednotkama ve dveřích. A hlavně potřebuji znát číslo té nové jednotky aby obsahovala stejnou výbavu jako stará
-
- Přispěvovatel
Píšeš, že máš vystřelováky na 433 MHz, to je 3G komfortu a 3G immo. Vzhledem k tomu bys musel minimálně rozdělat ty klíče, vyhodit chipy na 3G imma a dát zpět na druhou generaci, aby ti šlo přizpůsobit immo a mohl jsi je používat.
Dál tam máš KSG s indexem AH, to je tedy s dálkovým ovládáním, popřípadě s alarmem a mikrovlnou, tady je to podstatně složitější, musel bys použít jednotku 1C0959799B, což je KSG třetí generace. K tomu musí být odpovídající dveřní jednotky - ty samý, co máš ve dveřích teď, ale na konci index "D", pak musíš udělat rozdílový schéma a zapojit v hlavním svazku auta, popřípadě dodělat instalaci a vyměnit instalaci ve dveřích.
Dál je potřeba sladit dveřní jednotky s centrální komfortní jednotkou tak, aby nejen odpovídaly generačně, musí odpovídat i programové vybavení.
Takže se ti může stát, že budeš mít doma tři komforty a dvacet dveřních jednotek a sadu z nich neuděláš... To už taky znám...
Jestli nechceš investovat další peníze, doporučuju vystřelováky prodat a někde na vrakáči si koupit sadu 2 klíčů a zámků s DO na tvoji verzi - je to takový oválný ovladač se symbolem klíče? - a přizpůsobit si je.
Pokud budeš mít dva klíče, tak s největší pravděpodobností budeš mít všechny. Těžko bude někde kopie.
Teoreticky by se vyřešil tvůj problém s jedním klíčem, ale pokud trváš na vyhazováku, tak varianta číslo jedna...
Dál tam máš KSG s indexem AH, to je tedy s dálkovým ovládáním, popřípadě s alarmem a mikrovlnou, tady je to podstatně složitější, musel bys použít jednotku 1C0959799B, což je KSG třetí generace. K tomu musí být odpovídající dveřní jednotky - ty samý, co máš ve dveřích teď, ale na konci index "D", pak musíš udělat rozdílový schéma a zapojit v hlavním svazku auta, popřípadě dodělat instalaci a vyměnit instalaci ve dveřích.
Dál je potřeba sladit dveřní jednotky s centrální komfortní jednotkou tak, aby nejen odpovídaly generačně, musí odpovídat i programové vybavení.
Takže se ti může stát, že budeš mít doma tři komforty a dvacet dveřních jednotek a sadu z nich neuděláš... To už taky znám...
Jestli nechceš investovat další peníze, doporučuju vystřelováky prodat a někde na vrakáči si koupit sadu 2 klíčů a zámků s DO na tvoji verzi - je to takový oválný ovladač se symbolem klíče? - a přizpůsobit si je.
Pokud budeš mít dva klíče, tak s největší pravděpodobností budeš mít všechny. Těžko bude někde kopie.
Teoreticky by se vyřešil tvůj problém s jedním klíčem, ale pokud trváš na vyhazováku, tak varianta číslo jedna...