scenic 1,9 dci , neda sa nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
scenic 1,9 dci , neda sa nastartovat
menil som motor na renault ,komplet elektriku ,cerpadlo vstreky ,vsetko som dal zo stareho a teras nemozem nastartovat , ako to mam odvzdusnit a este mi stale blika kontrolka na pristrojovke . skusal som aj odpojit a naspät pripojit akumulator , zamknut odomknut , a stale nic , . neviete niekto poradit ako na to aby som to rozchodil ? dakujem za akukolvek radu . 
- automacher
- Aktivista
A toto si kde nabral.hansdob píše:řj je přím řj motoru a snímá to z dálky klíče takže zamkni dálkou odemkni dálkou a pokud máš vše jak má být tak to bude dobrý
A toto:
Prečo si ten motor menil ked to čo je najviac poruchove si dal zo stareho moptora ?. Alebo som to možno neporozumel
Ale to že si menil komplet elektriku tak tomu neverim.
Inak su tu vedši odbornici na tieto auta z pipinkou na kapote
A tu nemá nič spoločne samotny motor z immo
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
Re: scenic 1,9 dci , neda sa nastartovat
Napiš kvoli čomu si ho menilramex píše:menil som motor na renault ,komplet elektriku ,cerpadlo vstreky ,vsetko som dal zo stareho a teras nemozem nastartovat , ako to mam odvzdusnit a este mi stale blika kontrolka na pristrojovke . skusal som aj odpojit a naspät pripojit akumulator , zamknut odomknut , a stale nic , . neviete niekto poradit ako na to aby som to rozchodil ? dakujem za akukolvek radu .
Samozrejme to čo som mu dal mi nedoniesol a tvrdi že to čepadlo je od Garret.Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!