AGR napinacia kladka???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AGR napinacia kladka???
Neviem ci mi chyba na drazkovom remeni tlmic vibracii na napinacej kladke, alebo tam nema byt?? Kladka vyzera presne ako z tlmicom akurat ze ho tam nemam. No a v Etke som nasiel obrazok iba bez tlmica. Raz mi povedal jeden clovek ze mi to tam chyba, ale niesom si isty. Kto tu ma AGR motor nech to ocihne ze ci to tam ma byt..
Vdaka
Vdaka
A3 sportback 1.6 BSE 1sk owner
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Zoženieš aj napinaci element,aj tlmič alebo len kladku objednaš tu http://www.nd-skoda-volkswagen.cz .Skus pozrieť do nejakeho eshopu,mne sa zda,že pre AGR motor je len napinaci element bez tlmiča.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 

tak potom je to jasne, ale otazka este je co by sa stalo keby som ho tam dal. Lebo mam taku vec ze ked zapnem klimu tak citim vibracie a neviem odkial to ide. Ja si myslim ze je to tou kladkou.Mozno je ta stara uz vadna..Neviem to isto. A nic ine mi tam nepripada do uvahy.
Funguje to tak uz par rokov. Neriesil som to lebo v zime mi to nechyba a v lete ju zapnem sem tam..Ale vo volnom casu to riesim.Ak by mal niekto podobny problem tak uvitam postrehy..
Funguje to tak uz par rokov. Neriesil som to lebo v zime mi to nechyba a v lete ju zapnem sem tam..Ale vo volnom casu to riesim.Ak by mal niekto podobny problem tak uvitam postrehy..

A3 sportback 1.6 BSE 1sk owner