Zkušenosti s AAA auto?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkušenosti s AAA auto?
Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli a jaké máte zkušenosti s touto organizací ohledně výkupu automobilů?Prodal jsem jim auto u kterého si nejsem jistý stavem km,vzhledem k tomu,že jsem byl druhý majitel.A ve smlouvě je jeden dodatek,že svým podpisem prohlašuji,že stav tachometru odpovídá skutečnému stavu ujetých km a je přesný a pravdivý.Auto omrkli projeli a řekli.že odpovídá stavu ujetých km.Co když ale nový majitel z jakéhokoliv důvodu zapochybuje o stavu a začne v tom nějak šťourat a nabyde přesvědčení,že stav skutečných km je větší a bude to chtít nějak kompenzovat,můžu to jako prodávající áčkám nějakým způsobem odnést??Nevím,co se s tím autem dělo před tím,než jsem ho koupil a teď podepsal takovou smlouvu.Serviska k tomu samozřejmě není.Díky za reakce.
SHARAN AUY 2002
Já sem myslel, že prodávající je tím z obliga, páč áčka v reklamě uváděj že auta vlastní tedy od tebe ho odkoupí, se vším souhlasí ty jim ho defakto prodáš za částku na které ste se dohodli. A co se nebude zdát novému majiteli to je už jejich problém, páč to auto vlastněj oni a né už ty.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Neřikej dvakrát,kdybych byl ve správný čas na správném místě mohl sem mít volvo V70 za hoodně dobrej peníz,protože maník potřeboval prachy pač mu chtěli uřízout palici,ale bohužel ho prodal do jednoho takovího bazaru za cenu kterou radši nebudu řikat...asi jsi pochopil co tim chci říctMatrix píše:Voni si to tam stáčej v Áčkách určitě sami, jinak by jim to nikdo nekupoval... Pochybuju že by tam šel člověk pordat svoje auto s malým počtem kilometrů, když by za něj dostal jidne víc.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
- Přispěvovatel
Zdar, s těma kilákama si nedělej hlavu, to nikdo řešit nebude, jak ho odvezli, tak je to stejný, jako kdyby jsi ho strčil do Macochy...
Jeden příklad: už je to dlouho, ale přece : Forman, dovoz, na budíku 180tis km, nechal jsem ho proběhnout lakovnou od prahů po okna, zbytek rozleštit, nový rozvody, čepy, náplně, filtry, kiláky dolů na 60tis, přijela figura z AAA, prohlíd, projel to, zalomcoval volantem, povídá kiláky seděj? Říkám - jasně... Hm je to vidět povídá on, vytáh prachy a už jsem je nikdy neviděl...
Jeden příklad: už je to dlouho, ale přece : Forman, dovoz, na budíku 180tis km, nechal jsem ho proběhnout lakovnou od prahů po okna, zbytek rozleštit, nový rozvody, čepy, náplně, filtry, kiláky dolů na 60tis, přijela figura z AAA, prohlíd, projel to, zalomcoval volantem, povídá kiláky seděj? Říkám - jasně... Hm je to vidět povídá on, vytáh prachy a už jsem je nikdy neviděl...

Sleceny si pujcilo od rodicu Felu a jeli na dizu.2x to slo prez strechu, takze auto bylo napsano na totalku.Borci ji odkoupili za 40 haku nasledovala oprava,klepacka a celolak.Pak zajeli do aaa a tam to nabidly. 4 borci prisli auto prebrat a ptali se proc je po laku.Typek, ze prej bylo uz od sutru a tak to dal nalakovat a ze to prodava bo potrebuje prachy na kvartyr.A jak si to tak prohlizeli vsiml si kolega, ze je jeste za gumou ve dverich hlina a borci si nevsimly auto odkoupily tehdy za silenych 120 000kc.Asi opravdu byla oprava velice precizni, ze i takovi odbornici z AAA se nechali natahnout...