Zkušenosti s AAA auto?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Děděk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zkušenosti s AAA auto?

Příspěvek od Děděk »

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli a jaké máte zkušenosti s touto organizací ohledně výkupu automobilů?Prodal jsem jim auto u kterého si nejsem jistý stavem km,vzhledem k tomu,že jsem byl druhý majitel.A ve smlouvě je jeden dodatek,že svým podpisem prohlašuji,že stav tachometru odpovídá skutečnému stavu ujetých km a je přesný a pravdivý.Auto omrkli projeli a řekli.že odpovídá stavu ujetých km.Co když ale nový majitel z jakéhokoliv důvodu zapochybuje o stavu a začne v tom nějak šťourat a nabyde přesvědčení,že stav skutečných km je větší a bude to chtít nějak kompenzovat,můžu to jako prodávající áčkám nějakým způsobem odnést??Nevím,co se s tím autem dělo před tím,než jsem ho koupil a teď podepsal takovou smlouvu.Serviska k tomu samozřejmě není.Díky za reakce.
SHARAN AUY 2002
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Na netu těch zkušeností od lidí najdeš dost, a hlavně negativní.
Radim205D
Přispěvovatel

Příspěvek od Radim205D »

Mám dobrého kamaráda v AAA Ostrava a ten jednou řekl že do výkupu by k nim nedal ani koloběžku!! (rofl)
E91 N52B30 :)
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Já sem myslel, že prodávající je tím z obliga, páč áčka v reklamě uváděj že auta vlastní tedy od tebe ho odkoupí, se vším souhlasí ty jim ho defakto prodáš za částku na které ste se dohodli. A co se nebude zdát novému majiteli to je už jejich problém, páč to auto vlastněj oni a né už ty.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

mělo by to tak být. pokud obě strany souhlasí, oni to prohlídli, řekli ok, tak pak to už je jejich věc.
ale nikdy neříkej nikdy....
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Fazeey
Přispěvovatel

Příspěvek od Fazeey »

hmm to bych moc neřešil.. a stejně tam bude se stočenym tachakem 95% aut... spíš buď rád že ti za to dali to co si chtěl, pokud dali teda :D
530d .. DP renegade
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Voni si to tam stáčej v Áčkách určitě sami, jinak by jim to nikdo nekupoval... Pochybuju že by tam šel člověk pordat svoje auto s malým počtem kilometrů, když by za něj dostal jidne víc.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Děděk
Přispěvovatel

Příspěvek od Děděk »

Fazeey píše:hmm to bych moc neřešil.. a stejně tam bude se stočenym tachakem 95% aut... spíš buď rád že ti za to dali to co si chtěl, pokud dali teda :D
Dali víc,než jsem čekal,teď sháním něco novějšího :)
SHARAN AUY 2002
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Matrix píše:Voni si to tam stáčej v Áčkách určitě sami, jinak by jim to nikdo nekupoval... Pochybuju že by tam šel člověk pordat svoje auto s malým počtem kilometrů, když by za něj dostal jidne víc.
Neřikej dvakrát,kdybych byl ve správný čas na správném místě mohl sem mít volvo V70 za hoodně dobrej peníz,protože maník potřeboval prachy pač mu chtěli uřízout palici,ale bohužel ho prodal do jednoho takovího bazaru za cenu kterou radši nebudu řikat...asi jsi pochopil co tim chci říct ;)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
serviceMan
Přispěvovatel

Příspěvek od serviceMan »

Zdar, s těma kilákama si nedělej hlavu, to nikdo řešit nebude, jak ho odvezli, tak je to stejný, jako kdyby jsi ho strčil do Macochy...

Jeden příklad: už je to dlouho, ale přece : Forman, dovoz, na budíku 180tis km, nechal jsem ho proběhnout lakovnou od prahů po okna, zbytek rozleštit, nový rozvody, čepy, náplně, filtry, kiláky dolů na 60tis, přijela figura z AAA, prohlíd, projel to, zalomcoval volantem, povídá kiláky seděj? Říkám - jasně... Hm je to vidět povídá on, vytáh prachy a už jsem je nikdy neviděl... 8)
dimec

Příspěvek od dimec »

Sleceny si pujcilo od rodicu Felu a jeli na dizu.2x to slo prez strechu, takze auto bylo napsano na totalku.Borci ji odkoupili za 40 haku nasledovala oprava,klepacka a celolak.Pak zajeli do aaa a tam to nabidly. 4 borci prisli auto prebrat a ptali se proc je po laku.Typek, ze prej bylo uz od sutru a tak to dal nalakovat a ze to prodava bo potrebuje prachy na kvartyr.A jak si to tak prohlizeli vsiml si kolega, ze je jeste za gumou ve dverich hlina a borci si nevsimly auto odkoupily tehdy za silenych 120 000kc.Asi opravdu byla oprava velice precizni, ze i takovi odbornici z AAA se nechali natahnout...
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

ze i takovi odbornici z AAA se nechali natahnout...
Ale nenchali, natáhnout se nechal ten, co to od nich koupil.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
dimec

Příspěvek od dimec »

origoš píše:
ze i takovi odbornici z AAA se nechali natahnout...
Ale nenchali, natáhnout se nechal ten, co to od nich koupil.
JJ taky si myslim ale dotazovany chtel vedet jak jsou na tom pracovnici AAA.Zda to jsou odbornici co vedi co a jak.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Jsou to především obchodníci a koho zaměstnávají je otázka druhá. Pokud bys tam byl zaměstnanej, a dobře placenej, tak bys někdy viděl, někdy neviděl. Koho chleba jíš toho píseň zpívej.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
dimec

Příspěvek od dimec »

origoš píše:Jsou to především obchodníci a koho zaměstnávají je otázka druhá. Pokud bys tam byl zaměstnanej, a dobře placenej, tak bys někdy viděl, někdy neviděl. Koho chleba jíš toho píseň zpívej.
Mas recht a co jsem slysel tak jsou placeni opravdu kralovsky.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“