Xenony octavia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xenony octavia I
zacla mi svitit jedna vybojka fialove tak pravdepodobne vybojka KO ale potreboval bych vedet jakou maji origo vybojky svitivost? nevite to nekdo? objednal sem se svitivosti 6000k tak nevim jestli to nebude malo nebo moc.
O1 TDi 81kW AHF -> trysky sprint 764+ soft
Ahojte. Nemáte někdo zkušenost s nastavením origo xenonů na Oct1 pomocí VAGu? Rozhodili se mi při menších úpravách a teď sice obě stejně, ale svítí to na letadla.
Dal jsem tam základní nastavení, tak to malinko kleslo zpět, ale stále jdou moc nahoru. Jde to nějak stáhnout ještě níže? Jinak senzor náklonu je zatuhlý. 

Octavia I L&K, 1.9 Tdi 81 kw, Superb II 2.0 Tdi 125 kw, (Jíra)
tak se nediv že to svítí doprčic dyž je vše ok provedeš základní nastavení (nutné dodržet postup a zatížení vozu!)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!