Peugeot 407 , 2.0 HDI 16V, el.hydraulické servo..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Peugeot 407 , 2.0 HDI 16V, el.hydraulické servo..
Dnes jsem ho doporučil, rok 2007, pěkné , nezjistil jsem nic špatného , jen servo na mistě brní...Co Vy na to...Majitel po něm toužil ... 

nepropadat panice...
Vrní když točíš volantem? Tak to je NORMÁLNÍ
Jinak jsem měl možnost opravovat novou 508 a 3008 a zdá se mi, že šli s kvalitou směrem k němcům (ti jim jdou naproti)
Tak uvidíme časem, možná už to nebudou takoví sráčí

Jinak jsem měl možnost opravovat novou 508 a 3008 a zdá se mi, že šli s kvalitou směrem k němcům (ti jim jdou naproti)

Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
jericho-3 píše:No já když jsem do něho sedl, měl jsem za to, že je to ještě provedení s jen hydraulickým posilovačem, a tak se mi to nelíbilo, zvedl jsem kapotu a uviděl , že to je ten el. vynález...A tam člověk nikdy neví , tyhle sráče jsou schopné všeho...
čau nechtěl jsem věřit vlastním očím, ty opravujes francouzske sráče

nepropadat panice...
njn, jenže tehdá byl pohodlný francouz alternativou k tvrdému němcovi. Dneska je to tvrdé jak němec, akorát se to víc sere... a blbě opravuje (kor to s tou pičou).
Aby mě někdo nepodezříval, tak vlastním P406 2.1td(200.000km) a Espace 2 (518.000km) a mám je rád
Aby mě někdo nepodezříval, tak vlastním P406 2.1td(200.000km) a Espace 2 (518.000km) a mám je rád

BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Jako že bych to zavezl ke konkurenci?jericho-3 píše:Drfool-a to si budeš Espace i sám opravovat..? To tě lituji..

A dnes mi prdla brzdová trubka, no co no se to opraví ne? (doufám, že to bude ta nad nádrží) ...

BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Tos měl vlastně štěstí a je málo aut, kde někdo může říci ,já to auto servisoval 400000 km, takže vím, o co gou..Když já k tomu přišel, buď každý lhal , nebo nevěděl a nadával..Já mám rád motor 2.1ccm TD /tenhle z něj patrně vychází/, protože jsem dělal Renault Fuego s tímto motorem/rarita/ a ten hošík s ním tahal auta a vím, co to vydrželo..A mám rád motory, kdy prdne vahadlo, /a/, vymění se, dá se řemen a jede se dál...Ale když jsem Espace dělal poprvé a měl vyměnit žhavičku, dostával jsem závrať.. 

nepropadat panice...