Dobry den chcel by som sa opytat ci je to auto spolahlive? ktore take vadi su caste a na ktore si treba davat pozor ... aby mi neklaklo pod nohami .. dakujem
když funguje 4x4 a turbo tak je to paráda ale ještě jsem to nezažil aby tohle bylo v cajku osobně bych se tomuhle zázraku vyhnul jsou lepší auta i když calibra měla svýho času nejnižší koeficient odporu vzduchu...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Mám oply moc rád ale ty 4*4 jsou opravdu málo kdy funkční , turba ty většinou chodí ale bohužel koroze koroze koroze a málo co se dá koupit takže klempíř,CO2,autogen a lidová tvořivost z tabulí.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
..ale ked človek chce tak sa dá urobiť všetko,korozioe by som sa bal najmenej vyvariť sa to da...horšie bude resp. drahšie zhanať turbo atd. ale jesto ich par v super stave na slovensku...
celý druhý turbomotor sa dá v pohode zohnať cez opelfórumy
karoséria hnije veľmi rýchlo - klasická choroba oplov
4x4 je veľakrát po smrti, preto lebo kadejaké decká tam pchajú kolesá čo tam nepatria, pre správne fungovanie 4x4 musí byť aj v predu aj vzadu na chlp rovnaký rozmer, dokonca je dobré aj keď je typ dezénu rovnaký a sú rovnako zjazdené, v každom inom prípade sa 4x4 systém opotrebúva extrémne rýchlo
u calibry odrovnáš 4x4 nesprávným rozměrem pneumatik
jinak motor super pokud ho necháš ohřát- nová hlava 54 tis nebo opravit :d
normální teplota podle budíků je kolem 80 stupňů ,aby jsi se neděsil ,že je studenej motor a v šestikvalt F28 slušnej i max dobrá
hlava vydrží moc veľa - ak je to cosworth, ak tam je kolbenschmidt hlava tak na tú si treba dať veľké bacha, tá je oproti cosworthu ako blato verzus beton