dotaz kvůli intercooleru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dotaz kvůli intercooleru
Mám dotaz..chci dát do G IV větší intercooler, ale nehodlám kvůli tomu měnit saharu i s chladičem. Chtěl bych ho nacpat pod nárazník, takže chci vědět, da je reálná šance pod něj dostat intercooler o rozměru 50x30x8,5 cm...výhodou toho cooleru je to, že má oba vývody na jedné straně. Díky za rychlé odpovědi 

Bez kouře není legrace.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Libore, ty máš jen 13 cm od výztuhy k zemi? Měřil jsem výšku od mřížky předního nárazníku až ke spodní části lízátka a bylo to 18 cm s tím, že lízátko je tak 5-6 cm od země díky sníženému podvozku. Pokud tedy u Golfa nárazník nekopíruje výztuhu, měl by se tam ten cooler vejít, ikdyž ho tak 7,5 cm na výšku bude zakryto nárazníkem. Jak jsem se dočetl, máš tam cooler ze Xsary...ten má jaký rozměr sítě? Ten svůj prostě musím nacpat pod výztuhu,neboť nehodlám dalších 15.000 Kč dávat do sahary, chladiče a dalšího z ARL. 

Bez kouře není legrace.
No to budeš koukat, to bude rozmět
Ne, vážně.... IC bude až podle nárazníku. Mám doma krásný...tak 25cm vysoký.....ale má jeden vývod plastový, tzn. že to nemůžu upravit
Ale jestli máš vývody na jedné straně a navíc doboku, tak máš vyhráno. Myslím, že pokud vyměníš(upravíš) nárazník, tak těch 25cm nebude problém

Ne, vážně.... IC bude až podle nárazníku. Mám doma krásný...tak 25cm vysoký.....ale má jeden vývod plastový, tzn. že to nemůžu upravit

Ale jestli máš vývody na jedné straně a navíc doboku, tak máš vyhráno. Myslím, že pokud vyměníš(upravíš) nárazník, tak těch 25cm nebude problém

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Je to krása! Možná ne na sprinty, ale funkci to určitě splní. Něco takového bych si představoval taky. Za kolik se dá taková "sranda" prosímtě pořídit?
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s