Citroen evasion nejde nejde nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Citroen evasion nejde nejde nastartovat
Ahoj tohle mi sem přitáhly je to rv 95 1.9td nejde to nastartovat ale snahu to občas má. Nemá to imobilizér (číselník) ani snad jiný opičárny.
Údajně to při jízdě začalo hrozně kouřit tak to chcíply a už nenastartovaly.
Zkoušel sem odpojit trubku od vstřiku ale dáva to podle mě strašně málo nafty(spis kape nestříká) tak sem usoudil ze je spatný vstřikovací čerpadlo , ale než ho vyndám tak si chci jen ověřit jestli tam není nějaký filgl nebo tak něco.Čerpadlo je od bosche čislo 0 461 494 341 obyč mechanika.
děkuju za rady Francouze sem ještě nemel rozdělaného
Údajně to při jízdě začalo hrozně kouřit tak to chcíply a už nenastartovaly.
Zkoušel sem odpojit trubku od vstřiku ale dáva to podle mě strašně málo nafty(spis kape nestříká) tak sem usoudil ze je spatný vstřikovací čerpadlo , ale než ho vyndám tak si chci jen ověřit jestli tam není nějaký filgl nebo tak něco.Čerpadlo je od bosche čislo 0 461 494 341 obyč mechanika.
děkuju za rady Francouze sem ještě nemel rozdělaného
tak vzduch tam nejde kdyz napumpuju tak je balonek tvrdej
davku na cerpadle nevim kde pridat (podivam se jestly je tam srou s pojistnou matkou jako na TD u pasata)
žhaven ok a chcipak taky
mam odpojenou jednu trubku od vstriku ale nejak to nedava naftu aspon v porovnani s tdi kde ta nafta opravdu strika tady kape
davku na cerpadle nevim kde pridat (podivam se jestly je tam srou s pojistnou matkou jako na TD u pasata)
žhaven ok a chcipak taky

mam odpojenou jednu trubku od vstriku ale nejak to nedava naftu aspon v porovnani s tdi kde ta nafta opravdu strika tady kape