Jízdy veřejnosti - Brno - Masec
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jízdy veřejnosti - Brno - Masec
TeĎ jsou jízdy ve čtvrtek 8.9. a příští týden 15.9. poslední jízdy veřejnosti tento rok!! Pak už jen Renocar na podzim..
Takže, dete někdo teď ve čtvrtek nebo příští týden?
Já plánuju obě...přidá se někdo??
Takže, dete někdo teď ve čtvrtek nebo příští týden?
Já plánuju obě...přidá se někdo??
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím

Jízdy začínají v 18:00, jsou dvě po 25 min. Cena jedné je 500,-
Podmínky...auto na značkách, malej techničák a řidičák..no a to pěééťo..
jinak info zde www.automotodrombrno.cz
Je dobrý tam bejt hodinu předem, aby byla jistota, že budou lístky...
Já sice sliky zatím nemám, ale taky mám nachystaný gumy na dojetí

Podmínky...auto na značkách, malej techničák a řidičák..no a to pěééťo..
jinak info zde www.automotodrombrno.cz
Je dobrý tam bejt hodinu předem, aby byla jistota, že budou lístky...
Já sice sliky zatím nemám, ale taky mám nachystaný gumy na dojetí

Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.

Pilan píše:a co je combi nebo sedan?? ja tomu nemam nalozeno mam to na denni jezdeni

Tak ,co jedete se nekdo podivat,pripadne svezt na okruh ted v patek? http://www.automotodrombrno.cz/node/2389 Pokud ano mate nejakou casomiru? Ja mam pripraveno toto http://www.racechrono.com/ jestli pojedu to nevim...jeste nikdy jsem na okruhu nebyl tak je to pro me takovy TABU:)
jj, já se byl v pátek svézt...letos naposled
...používám g-racer, racechrono mám taky ale ještě sem ho nezkusil...holt až na jaře...
ještě je letos akce na okruhu a to Rally Modřice...není to rally v pravém slova smyslu, 4RZ mezi kuželama namotaný na parkovištích v areálu...dobrá akcička...pořádá Vonka Racing viz www.vonka.cz

ještě je letos akce na okruhu a to Rally Modřice...není to rally v pravém slova smyslu, 4RZ mezi kuželama namotaný na parkovištích v areálu...dobrá akcička...pořádá Vonka Racing viz www.vonka.cz