Mimo mísu - reklamace v AAA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mimo mísu - reklamace v AAA
Ahoj,slíbil jsem známýmu,který koupil Scénika u AAA,že se zde zeptám jaká je možnost vrácení peněz.Třeba někdo poradí.
Koupil Scénika na leasing a zjistil závady,který tam nebyly popsaný např. i nefunkční airbeg spolujezdce.Hnutý sloupky,vadný čepy atd.
Ve smlouvě zatrženo,že se seznámil se stavem vozidla.
Když tam volal,tak mu řekli,že je jediná možnost vyměnit auto za jiný a to pouze jednou do sedmi dnů od koupě.
Nevíte,je nějaká možnost odstoupit od koupě a chtít vrátit peníze ?
Je mi jasný,že do AAA nikdy,co jsem o nich slyšel.
Dík
Koupil Scénika na leasing a zjistil závady,který tam nebyly popsaný např. i nefunkční airbeg spolujezdce.Hnutý sloupky,vadný čepy atd.
Ve smlouvě zatrženo,že se seznámil se stavem vozidla.
Když tam volal,tak mu řekli,že je jediná možnost vyměnit auto za jiný a to pouze jednou do sedmi dnů od koupě.
Nevíte,je nějaká možnost odstoupit od koupě a chtít vrátit peníze ?
Je mi jasný,že do AAA nikdy,co jsem o nich slyšel.
Dík
- marena tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Re: Mimo mísu - reklamace v AAA
Tomu to uz ja osobne neverim, ludia su nepoucitelni...slava68 píše:Je mi jasný,že do AAA nikdy,co jsem o nich slyšel.
Uz niekolko mojich znamych co predavali jazdene vozidla skoncilo po niekolkomesacnom neuspesnom predaji "vo vlastnej rezii" predajom vozidla do AAA, kde to kupili povedzme 10-20% pod trhovou hodnotou za aku to chcel povodne predat... to auto bolo do 24 hodin v predaji s cenou minimalne +30-40% vykupnej ceny vozidla, je jasne ze za tu dobu tam rozhodne nejake detailne servisne prehliadky ani vymeny opotrebovanych dielov nerobili..... a cuduj sa svete, do par tyzdnov bolo auto z bazaru prec..... aku ma toto logiku mi niekto vysvetlite, lebo ja tomu nerozumiem

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
zapomeň na jakoukoliv kompenzaci nebo dokonce vrácení peněz stačí si pořádně přečíst smlouvu co máš za kategorii vozidla C D??? nic ti nedaj max slevu na jiný stejně kvalitní auto samozřejmě od nich...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
Přesně tak, je to stejně neprůstřelné jako "Zepter smlouva" 6. generaceLadas píše:zapomeň na jakoukoliv kompenzaci nebo dokonce vrácení peněz stačí si pořádně přečíst smlouvu co máš za kategorii vozidla C D??? nic ti nedaj max slevu na jiný stejně kvalitní auto samozřejmě od nich...

... u auta za pár šupů už v podstatě nic nezbydemiko707 píše:Presne tak daju ti druhe auto a aby si bol spokojny tak mozno aj DVD prehravac k tomu dostanes.A este ti s toho prveho stiahnu z ceny za uzivanie.Su to hajzli najvacsi.Ale je pravda ze dokazu predat to co normalny clovek nepreda.

Kdo podepíše dobrovolně smlouvu v 3xA... měl by být zbaven i svéprávnosti... bohužel i tito lidé jsou voliči a podle toho to pak vypadá

... ostatně naprosto přesný model... kdo si koupí Scénika a ještě v Áčkách

GIV Variant TDi ???kW
Tak tak, dneska je aut všude "plná prdel" , tak nevím proč leze do Aáček, pak zjistí že koupil hujdu a hledá pomocnou ruku, doufám ještě že si to vzal na nějakej super výdodnej úvěr jako že půjčíš 100 a zaplatíš 250
lidi jsou nepoučitelní a každej tu pomyslnou facku musí dostat sám
já osobně jsem tam byl s pár lidma auta kupovat ( Brno ) a zatím jsme vždycky koupili dobře....on člověk do sebe nesmí nechat hučet prodejce ale udělat si svůj názor
a to že ti dají rádio a nějaký píčoviny...to tě asi momentálně nevytrhne
lidi jsou nepoučitelní a každej tu pomyslnou facku musí dostat sám
já osobně jsem tam byl s pár lidma auta kupovat ( Brno ) a zatím jsme vždycky koupili dobře....on člověk do sebe nesmí nechat hučet prodejce ale udělat si svůj názor

s tím nesouhlasímjosef10 píše:do AAA prodat vozidlo a HLAVNĚ nic tam nekupovat!!!!!!!!!!!!!!..... To snad ví i male deti............. Nekteri lidi jsou stale nepoucitelni.......
ano, je tam spousta keplů, ale i spousta normálních aut, plno brněnských firem prodává auta jenom tam, chce to strčit něco prodejci nebo ideálně když je to tvůj známej a on ti to pohlídá
samozřejmě že auto který se půl roku prodávalo po internetu a nakonec skončí AA, nebude asi ten pravej kup