Mimo mísu - reklamace v AAA

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slava68
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Mimo mísu - reklamace v AAA

Příspěvek od slava68 »

Ahoj,slíbil jsem známýmu,který koupil Scénika u AAA,že se zde zeptám jaká je možnost vrácení peněz.Třeba někdo poradí.

Koupil Scénika na leasing a zjistil závady,který tam nebyly popsaný např. i nefunkční airbeg spolujezdce.Hnutý sloupky,vadný čepy atd.
Ve smlouvě zatrženo,že se seznámil se stavem vozidla.

Když tam volal,tak mu řekli,že je jediná možnost vyměnit auto za jiný a to pouze jednou do sedmi dnů od koupě.

Nevíte,je nějaká možnost odstoupit od koupě a chtít vrátit peníze ?

Je mi jasný,že do AAA nikdy,co jsem o nich slyšel.

Dík
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

s nema to bude hodne tezke.uz jsme tady resili par zakazniku co se tam napalili.preji hodne uspechu.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
subz3ro_tdi
Aktivista

Re: Mimo mísu - reklamace v AAA

Příspěvek od subz3ro_tdi »

slava68 píše:Je mi jasný,že do AAA nikdy,co jsem o nich slyšel.
Tomu to uz ja osobne neverim, ludia su nepoucitelni...
Uz niekolko mojich znamych co predavali jazdene vozidla skoncilo po niekolkomesacnom neuspesnom predaji "vo vlastnej rezii" predajom vozidla do AAA, kde to kupili povedzme 10-20% pod trhovou hodnotou za aku to chcel povodne predat... to auto bolo do 24 hodin v predaji s cenou minimalne +30-40% vykupnej ceny vozidla, je jasne ze za tu dobu tam rozhodne nejake detailne servisne prehliadky ani vymeny opotrebovanych dielov nerobili..... a cuduj sa svete, do par tyzdnov bolo auto z bazaru prec..... aku ma toto logiku mi niekto vysvetlite, lebo ja tomu nerozumiem :-)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jediná rada je zkusit se podobrým dohodnout, vyměnit za jiný
že by ti někdo vrátil peníze na to rovnou zapomeń, nějaký nadávání nebo křik nic nespraví, nikdo ses tebou nebude bavit...
slava68
Přispěvovatel

Příspěvek od slava68 »

Mají to tak právnicky ošetřený a kdo má nervy a čas se soudit.
Když mi to řekl,co koupil tak mi ho bylo líto,že jsem mu nakonec neřekl ani jak je blbej co a kde koupil.
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

skus to tady a hodně štěstí http://www.sdruzeni-sova.cz/stiznost 8)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

mám dojem že je 6mesíců na skrité závady, ale aaa maj dobré právníky.
spíš zkusit nějaký judo z tv nebo pomocposkozenym.cz atd
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

zapomeň na jakoukoliv kompenzaci nebo dokonce vrácení peněz stačí si pořádně přečíst smlouvu co máš za kategorii vozidla C D??? nic ti nedaj max slevu na jiný stejně kvalitní auto samozřejmě od nich...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
miko707
Přispěvovatel

Příspěvek od miko707 »

Presne tak daju ti druhe auto a aby si bol spokojny tak mozno aj DVD prehravac k tomu dostanes.A este ti s toho prveho stiahnu z ceny za uzivanie.Su to hajzli najvacsi.Ale je pravda ze dokazu predat to co normalny clovek nepreda.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Pokud to půjde tak jiný a jestli to známej schroupne tak ideálně Octavii 1...
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

Na toto sa da napisat len jedno, AAA vyuzit na zbavenie sa inak nepredajneho auta a auto kupovat urcite inde. Ale zial musia sa najst nestastnici ktory to musia kupit, inak biznis nefunguje. Holt, ked sa niekto neopyta skusenejsieho, tak sa dost casto napali.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Ladas píše:zapomeň na jakoukoliv kompenzaci nebo dokonce vrácení peněz stačí si pořádně přečíst smlouvu co máš za kategorii vozidla C D??? nic ti nedaj max slevu na jiný stejně kvalitní auto samozřejmě od nich...
Přesně tak, je to stejně neprůstřelné jako "Zepter smlouva" 6. generace (noteeth)
miko707 píše:Presne tak daju ti druhe auto a aby si bol spokojny tak mozno aj DVD prehravac k tomu dostanes.A este ti s toho prveho stiahnu z ceny za uzivanie.Su to hajzli najvacsi.Ale je pravda ze dokazu predat to co normalny clovek nepreda.
... u auta za pár šupů už v podstatě nic nezbyde (noteeth)... aby nemusel ještě doplatit (rofl)

Kdo podepíše dobrovolně smlouvu v 3xA... měl by být zbaven i svéprávnosti... bohužel i tito lidé jsou voliči a podle toho to pak vypadá :(
... ostatně naprosto přesný model... kdo si koupí Scénika a ještě v Áčkách (wallbash)... to logo to přesně vystihuje 8)
GIV Variant TDi ???kW
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tak tak, dneska je aut všude "plná prdel" , tak nevím proč leze do Aáček, pak zjistí že koupil hujdu a hledá pomocnou ruku, doufám ještě že si to vzal na nějakej super výdodnej úvěr jako že půjčíš 100 a zaplatíš 250

lidi jsou nepoučitelní a každej tu pomyslnou facku musí dostat sám

já osobně jsem tam byl s pár lidma auta kupovat ( Brno ) a zatím jsme vždycky koupili dobře....on člověk do sebe nesmí nechat hučet prodejce ale udělat si svůj názor (wallbash) a to že ti dají rádio a nějaký píčoviny...to tě asi momentálně nevytrhne
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

do AAA prodat vozidlo a HLAVNĚ nic tam nekupovat!!!!!!!!!!!!!!..... To snad ví i male deti............. Nekteri lidi jsou stale nepoucitelni.......A na nejakou reklamaci uplne zapomen..........
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

josef10 píše:do AAA prodat vozidlo a HLAVNĚ nic tam nekupovat!!!!!!!!!!!!!!..... To snad ví i male deti............. Nekteri lidi jsou stale nepoucitelni.......
s tím nesouhlasím
ano, je tam spousta keplů, ale i spousta normálních aut, plno brněnských firem prodává auta jenom tam, chce to strčit něco prodejci nebo ideálně když je to tvůj známej a on ti to pohlídá
samozřejmě že auto který se půl roku prodávalo po internetu a nakonec skončí AA, nebude asi ten pravej kup (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“