ztráta výkonu , kouř motor AFN

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
work.holik
Sběrač informací
Odpovědi: 0

ztráta výkonu , kouř motor AFN

Příspěvek od work.holik »

Zdravím, mám problém při jízdě do kopce mi auto ztratí výkon a dokud nevypnu a nezapnu klíček netáhne. Byl jsem s tím i na VAGu, ale nic, před tím mi to udělalo dvakrát za půl roku, nyní se intenzita zvyšuje. Jel jsem stejný kopec během dvou hodin třikrát a pokaždé v tom samém místě, horší je, že potom třeba čtrnáct dní nic. Dále se mi během posledních pár měsíců asi třikrát při rychlém sešlápnutí plynu při cca 1500 otáčkách ozvala rána a za mnou byl hustý černý oblak a auto jede jak na tři válce, stačí chvilka a je vše OK, žádný nouzák, nic. Taky se mi zdá, že už tolik netáhne. Dočetl jsem se, že je několik možných problémů - těsnost tlakových hadic, zatuhlá regulace turba,váha vzduchu - nesetkal se s tímto někdo, abych věděl, na co přesně se zaměřit. Předem dík za rady.

Passat 1,9TDi, motor puvodne 81kw 110koni, provedena uprava u dieselpower chomutov: vstriky754 + velke turbo + jednotka by reesha dieselpower
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“