Čau chlapi mám takovej problém ve vagu mi v kalnálu 3 ukazuje množství nasávanýho vzduchu 130mg/h přitom jednotka požaduje 270mg/h to samé mám i u tlaku turba požadovaný jednotkou je 1061mb a já mám tlak 969mb auto od spoda nechce vůbec jet váha vzduchu je nová,kontroloval jesem všechy tlakové i nasávací hadice,ventil N75 je dobrej podtlaky taky co řešit dál
Váhu jsem dával novou origo pierburg měl jsem i nějaké vypůjčené ale změna žádná regulaci v turbu jsem čistil ale zlepšení se neprojevilo je možné že někdo špatně složil turbo otočil prstenec regulace?Dal jsem ho do kupy úplně stejně jak bylo.Ještě jsem zkoušel odpojit tlakovou hadici to koleno co je za ním hned chcípací klapka a váha se zvedla na 200mg/h hned po připojení zase klesla na 120mg/h
No právě auto od spoda vůbec nejede tahá až nad 2000 otáček kdy je tam hroznej turbo efekt přeřadím dostanu se pod 2000 ot. a zase výkon žádnej váha a tlak turba se srovná právě nad těma 2000 otáček pak už jede jak má
tak jsem rozdělal turbo byl otočený prstenec regulace tlak turba na volnoběh už je v pořádku auto jede mnohem líp ale váha na volnonběh stále jen 130mg/h