Frajer ale já bych to nedal 2 hodiny u cirkulárky jsou znát
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Frajer ale já bych to nedal 2 hodiny u cirkulárky jsou znát
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak tato kocka je asi opica po plastike, alebo co http://www.youtube.com/watch?v=AGUoOcAl ... re=related 

TDI tech píše:Tak tato kocka je asi opica po plastike, alebo co http://www.youtube.com/watch?v=AGUoOcAl ... re=related
....prečo..... nepáči sa ti?
http://www.youtube.com/watch?v=LhEkDo6E-3k
tak tento neskutočný a jeho vystúpenie teraz v nedeľu bolo super
tak tento neskutočný a jeho vystúpenie teraz v nedeľu bolo super

G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
@vladik: ta Bila je nehorazna <|> ... nevim, jsem Cech, takze kdyz me neco zaskoci ve smyslu udivi, citoslovce, ktere pouziju je "paaani" nebo slovenske "fiiiha" ... ale to by to nesmela byt Bila, aby se snizila k necemu takovemu.
Doprovazeno jejim pistenim a vriskanim, clovek si neodpusti otazku, zda neni narusena kdyz na sebe potrebuje vztahovat neustale pozornost ikdyz ji jakozto hvezda ma
Jak tam tak stoji, tak bych se nedivil, kdyby na ni nekdo zezadu kriknul: "sedni pico, bo pres tebe nevidime"
Jinak takova jedovka: nejmenuje se ta soutez Cesko Slovensko má talent nebo tak nejak? To by byla dalsi ze serie ostud, ktere bychom si uhnali, kdyby nam tuto rekneme narodni soutez vyhral nekdo z 11tkm vzdalene zeme, nemyslite?
Doprovazeno jejim pistenim a vriskanim, clovek si neodpusti otazku, zda neni narusena kdyz na sebe potrebuje vztahovat neustale pozornost ikdyz ji jakozto hvezda ma

Jinak takova jedovka: nejmenuje se ta soutez Cesko Slovensko má talent nebo tak nejak? To by byla dalsi ze serie ostud, ktere bychom si uhnali, kdyby nam tuto rekneme narodni soutez vyhral nekdo z 11tkm vzdalene zeme, nemyslite?

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
JJ presnejsie ČS ma talent open,ked pustili do súťaže aj cudzincov,tak mali oficialny nazov uvisť tak,vidím v tom aj pozitívum,pre ľudí v ČS,ktorí robia podobné veci to môže priniesť mnoho nového a posunúť ich dopredu.Forest píše:@vladik: ta Bila je nehorazna <|> myslím,že je to len ženský prejav emócii,osobne mi to neprekáža.
Otázka je komu budu ludia posielat sms?
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018
V tomhle případě by mi vůbec nevadilo, kdyžby to vyhrál on, když v ČS nikdo nemá talent, tak někdo ho musí ukázatForest píše:@vladik: ta Bila je nehorazna <|> ... nevim, jsem Cech, takze kdyz me neco zaskoci ve smyslu udivi, citoslovce, ktere pouziju je "paaani" nebo slovenske "fiiiha" ... ale to by to nesmela byt Bila, aby se snizila k necemu takovemu.
Doprovazeno jejim pistenim a vriskanim, clovek si neodpusti otazku, zda neni narusena kdyz na sebe potrebuje vztahovat neustale pozornost ikdyz ji jakozto hvezda maJak tam tak stoji, tak bych se nedivil, kdyby na ni nekdo zezadu kriknul: "sedni pico, bo pres tebe nevidime"
![]()

Dodrbali to,keď nepustili do semifinále chalana od Vás,ten tiež tancoval super,namiesto neho pustili starého deda,tým sa samozrejme nechcem dotknúť jeho veku ale to čo predviedol nemá s talentom nič spoločné.Jayson píše:V tomhle případě by mi vůbec nevadilo, kdyžby to vyhrál on, když v ČS nikdo nemá talent, tak někdo ho musí ukázatForest píše:@vladik: ta Bila je nehorazna <|> ... nevim, jsem Cech, takze kdyz me neco zaskoci ve smyslu udivi, citoslovce, ktere pouziju je "paaani" nebo slovenske "fiiiha" ... ale to by to nesmela byt Bila, aby se snizila k necemu takovemu.
Doprovazeno jejim pistenim a vriskanim, clovek si neodpusti otazku, zda neni narusena kdyz na sebe potrebuje vztahovat neustale pozornost ikdyz ji jakozto hvezda maJak tam tak stoji, tak bych se nedivil, kdyby na ni nekdo zezadu kriknul: "sedni pico, bo pres tebe nevidime"
![]()
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018