Frajer ale já bych to nedal 2 hodiny u cirkulárky jsou znát

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Frajer ale já bych to nedal 2 hodiny u cirkulárky jsou znát

Příspěvek od Ladas »

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

Tak tato kocka je asi opica po plastike, alebo co http://www.youtube.com/watch?v=AGUoOcAl ... re=related :o
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

TDI tech píše:Tak tato kocka je asi opica po plastike, alebo co http://www.youtube.com/watch?v=AGUoOcAl ... re=related :o

....prečo..... nepáči sa ti?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ako je celkom pekna, ale klobuk dole ze sa nerozbila na sracky.
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

na tom videu je videt jak sa borci co držia tu latku posuvaju smerom kam padá ale klubuk dole
vladik
Přispěvovatel

Příspěvek od vladik »

http://www.youtube.com/watch?v=LhEkDo6E-3k
tak tento neskutočný a jeho vystúpenie teraz v nedeľu bolo super :o
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@vladik: ta Bila je nehorazna <|> ... nevim, jsem Cech, takze kdyz me neco zaskoci ve smyslu udivi, citoslovce, ktere pouziju je "paaani" nebo slovenske "fiiiha" ... ale to by to nesmela byt Bila, aby se snizila k necemu takovemu.

Doprovazeno jejim pistenim a vriskanim, clovek si neodpusti otazku, zda neni narusena kdyz na sebe potrebuje vztahovat neustale pozornost ikdyz ji jakozto hvezda ma :roll: Jak tam tak stoji, tak bych se nedivil, kdyby na ni nekdo zezadu kriknul: "sedni pico, bo pres tebe nevidime" (rofl)

Jinak takova jedovka: nejmenuje se ta soutez Cesko Slovensko má talent nebo tak nejak? To by byla dalsi ze serie ostud, ktere bychom si uhnali, kdyby nam tuto rekneme narodni soutez vyhral nekdo z 11tkm vzdalene zeme, nemyslite? :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
vladik
Přispěvovatel

Příspěvek od vladik »

Forest píše:@vladik: ta Bila je nehorazna <|> myslím,že je to len ženský prejav emócii,osobne mi to neprekáža.

Jinak takova jedovka: nejmenuje se ta soutez Cesko Slovensko má talent nebo tak nejak? To by byla dalsi ze serie ostud, ktere bychom si uhnali, kdyby nam tuto rekneme narodni soutez vyhral nekdo z 11tkm vzdalene zeme, nemyslite? :roll:
JJ presnejsie ČS ma talent open,ked pustili do súťaže aj cudzincov,tak mali oficialny nazov uvisť tak,vidím v tom aj pozitívum,pre ľudí v ČS,ktorí robia podobné veci to môže priniesť mnoho nového a posunúť ich dopredu.
Otázka je komu budu ludia posielat sms?
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
vladik
Přispěvovatel

Příspěvek od vladik »

Kurňa,prepisal som Váš citát.Takže myslím,že je to ženský prejav emócii a osobne mi to neprekáža som napísal ja,ospravedlňujem sa.
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Forest píše:@vladik: ta Bila je nehorazna <|> ... nevim, jsem Cech, takze kdyz me neco zaskoci ve smyslu udivi, citoslovce, ktere pouziju je "paaani" nebo slovenske "fiiiha" ... ale to by to nesmela byt Bila, aby se snizila k necemu takovemu.

Doprovazeno jejim pistenim a vriskanim, clovek si neodpusti otazku, zda neni narusena kdyz na sebe potrebuje vztahovat neustale pozornost ikdyz ji jakozto hvezda ma :roll: Jak tam tak stoji, tak bych se nedivil, kdyby na ni nekdo zezadu kriknul: "sedni pico, bo pres tebe nevidime" (rofl)

V tomhle případě by mi vůbec nevadilo, kdyžby to vyhrál on, když v ČS nikdo nemá talent, tak někdo ho musí ukázat :)
vladik
Přispěvovatel

Příspěvek od vladik »

Jayson píše:
Forest píše:@vladik: ta Bila je nehorazna <|> ... nevim, jsem Cech, takze kdyz me neco zaskoci ve smyslu udivi, citoslovce, ktere pouziju je "paaani" nebo slovenske "fiiiha" ... ale to by to nesmela byt Bila, aby se snizila k necemu takovemu.

V tomhle případě by mi vůbec nevadilo, kdyžby to vyhrál on, když v ČS nikdo nemá talent, tak někdo ho musí ukázat :)
Dodrbali to,keď nepustili do semifinále chalana od Vás,ten tiež tancoval super,namiesto neho pustili starého deda,tým sa samozrejme nechcem dotknúť jeho veku ale to čo predviedol nemá s talentom nič spoločné.
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“