octa-pc a vibrace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rada81
Sběrač informací
Odpovědi: 0

octa-pc a vibrace

Příspěvek od Rada81 »

Zdravím odborníky. Tak jsem zpozoroval následující:
1)Za poslední dvě nádrže ukazuje pc průměr 5,4. Reál je však 6,2. Dřív to myslím ukazovalo lépe, zkrátka jsem si teď všiml, že ručka padá neúměrně údajům z pc. Jde zejména o městský provoz, ale že by to takhle fixlovalo? Nenaznačuje to problém?
2)Při studeném motoru se občas lehce rozvibruje auto na volnoběh. Při teplém to již nedělá.

Mám objednané trysky a ještě k tomu S764, tak to už to bude ukazovat úplné hovadiny a korekce to nezachrání. Co vy na to? Díky.
Octavia Combi 81kW+DSLA150764
Rada81
Sběrač informací

Příspěvek od Rada81 »

Najeto 170 000.
airbone
Přispěvovatel

Re: octa-pc a vibrace

Příspěvek od airbone »

Rada81 píše:Zdravím odborníky. Tak jsem zpozoroval následující:
1)Za poslední dvě nádrže ukazuje pc průměr 5,4. Reál je však 6,2. Dřív to myslím ukazovalo lépe, zkrátka jsem si teď všiml, že ručka padá neúměrně údajům z pc. Jde zejména o městský provoz, ale že by to takhle fixlovalo? Nenaznačuje to problém?
2)Při studeném motoru se občas lehce rozvibruje auto na volnoběh. Při teplém to již nedělá.

Mám objednané trysky a ještě k tomu S764, tak to už to bude ukazovat úplné hovadiny a korekce to nezachrání. Co vy na to? Díky.
1. - Nastavit korekciu meraca spotreby cez VAG.
Rada81
Sběrač informací

Příspěvek od Rada81 »

Nikoho nic nenapadá?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“