přihlášení moto z Anglie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přihlášení moto z Anglie
..neví někdo co musí splnovat motorka aby se v čr nebo na SR nechala přihlásit?
-
superbecko
- Přispěvovatel
Odhlášenej TP+potrebujes evropskou homologaci,u motorek které jsou mladsi 8 let to je automaticky a predpis na emise - ten se da vetsinou vyhledat podle typu motorky v pocitaci na STK,pokud již v ČR taková motorka byla přihlašována. Ta homologace je dulezita, bez ní to proste nejde, protoze evropskou homologaci nemaj... U motorek starsich 8 let bez homologace ale z evropy se da pri nejhorsim zažádat obchodni zastoupeni znacky a poprosit o vypis doplnujicich údaju. A pak jde taky o to,na koho narazíš na STK-bavím se o předním světlometu.
-
superbecko
- Přispěvovatel
-
superbecko
- Přispěvovatel
Řikám,jde o to,na koho na STK narazí.Každopádně kdyby jsi s tim udělal nějákou sračku,tak tě pojištovna může poslat někam, s tim že jsi měl nehomologované světlo pro provoz v ČR-tudíž motorka nebyla technicky způsobilá pro provoz a tudíž na silnici neměla co dělat. Nebo řidič protijedoucího vozidla by mohl říct, že jsi ho oslnil,a proto se stala tato nehoda.Bavím se o extrému ale i s ním je třeba počítat.Vždy je to případ od případu a záleží co se stane, jestli byla nějáká smrt ,jaká je celková škoda atd. Já když třeba boural,tak sem neměl vylepenou známku o STK na SPZ(to je na delší povídání) za nehodu jsem nemohl a pojištovna už se oháněla že vozidlo nemělo STK-Ještě že jsem měl papír potvrzující STK 
-
superbecko
- Přispěvovatel
-
superbecko
- Přispěvovatel
jericho-3 píše:Ať jdou celé STK do prdele, byly jsme tam s Jeepem liberty , vonavkou a chtěli ho vyhodit /dali to na měsíc/, protože nemohli najít vin karoserie...Museli jsme to sami zjistit, aby se poučili...
také mám jen dobré zkušenosti, při poslední dovozovce mi pán do vážných závad zapsal- špatná elektrika/neustále běží vrtule chladiče. Škoda že si nevšiml že je zapnutá klima, předešli by jsme tak zbytečnému vysvětlování při prodeji auta
-
superbecko
- Přispěvovatel
Nebo sem dovezl O1 1.8 Turbo, tady na dovozovce a evidenčce vše naprosto v pořádku a bez problému. Nový majitel z Hradce Králové už to ovšem neměl tak jednoduché když šel na evidenčku, pan mistr z evidenčky mu řekl že je auto kradené, jelikož číslo motoru "AGU" bylo mírně posunuté do leva a evidenčku mu prostě nedal a pomalu volal PČR a tento záznam dal do celého on-line propojení STK. Pán se se mnou chtěl soudit že jsem mu prodal kradené auto, nakonec evidenčku musel někde podplatit a stálo ho to rovných 10.000kč
Kurva tak kde to sme?
-
BADBOYSFAMILY
- Přispěvovatel
-
superbecko
- Přispěvovatel
na stk je to tak,kdo neni natykačku toho vyhoděj,pže musej mít něaký zamítnutý auta,přeci technik nevyhodí někoho kdo mu pravidelně při podání ruky strčí něakou tu bankovku.
Občas je mi těch nevinejch lidí líto,auto naprosto v pořádku a oni si vždy najdou něakou pičovinu.
Občas je mi těch nevinejch lidí líto,auto naprosto v pořádku a oni si vždy najdou něakou pičovinu.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky