frantacech píše:hirrogen píše:Ahoj, potřeboval bych poradit, nikde jsem to tu nenašel tak snad se neptam na něco co už bylo probráno...
Mam možnost koupit A4ku s timhle motorem je to ta 132kW verze. Nemá někdo s tímhle motorem nějaký zkušenosti? Zajíma mě především údržba a nějaké potíže co se u těhle motorů vyskytujou, taky kolik to tak žere. Jo a je to rok 1998 a najeto něco kolem 140tis. Předem dík.
vsechny maji kolem 140tkm, zerou 7L maji 180 a vic PS a nic se na nich nekazi, jsou to drzaky... ti rekne kazdy pred prodejem.
jo jeste ze jsi druhy majitel po dovozu z nemecka, je to po duchodci co s tim jezdil jen do kostela.
----
no a pak zjistis
predni naprava stoji cca 15000
motor... zere +- 10, kod motoru v technicaku je AKE 132kW? stav vacek?, kompresni tlaky? 6 novych zhavicek stoji 3000, rozvody stoji min 15000, leje se tam 6L KVALITNIHO oleje, 140tkm to ma nekolikrat, blbne maxidot, stav brzdovych kotoucu?
No, mas pravdu. BTW, aj mne sa drbe maxidot - par riadkov nevidno - ma to akoze nejaky suvis s najazdenymi km? Este trochu poopravim tvoje udaje - predna naprava komplet stoji asi dvakrat menej ako pises. No a spotreba, neviem ako u teba, ked si mal take auto, ale ja jazdim za 8 - 8,5. (Je to navyse tiptronic). (passatB5 AFB).
Hirrogen - dal by som si na tvojom mieste na to auto velky pozor, pretoze to co pise frantacech je len maly zlomok z toho co ta este caka. .., Teda, pokial sa citis pri peniazoch a mienis ich investovat do auta, tak potom ano. A to hovorim z vlastnej skusenosti. Ak je to AKE (132kW) (co pochybujem pri takej cene a roku), tak to by som bral.
BTW, 132kW seria to isto neni a neexistuje, ak je to dovoz z nemecka, pocitaj s tym, ze auto ma okolo 400tkm.