orig alarm VW - schema
Moderátoři: šulda, Moderátoři
orig alarm VW - schema
Mam v PASSATE 2002 na montovany orig. alarm VW. Je to len nieco jednoduche na klakson ale je to origo VW.
Chcel by som namontovat nejaky normaly alarm. Nemoze mi niekto pomoct so schemou zapojenia toho originalneho alarmu ? Pomohlo by mi to pri montazi noveho alarmu a demontazi toho povodneho VW alarmu.
Kde je umiestneny ten orig. alarm.
Pomohlo by mi aspon zapojenie toho orig. alarmu. Ak sa da ( janka@kryha.sk )
Chcel by som namontovat nejaky normaly alarm. Nemoze mi niekto pomoct so schemou zapojenia toho originalneho alarmu ? Pomohlo by mi to pri montazi noveho alarmu a demontazi toho povodneho VW alarmu.
Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Davat dva alarmy do auta je blbost. To je ako ked das dva antiviruse do PC. Bude sa to medzi sebou bit.
Nahod tam ten MAGICAR a seriovy deaktivuj.

Nahod tam ten MAGICAR a seriovy deaktivuj.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale vypinat dva alarmy je trosku divocina
..
Radsej jeden a poriadne sa s tym pohrat. Origo maju uz vsetci nastudovany. Nefunguje origo tak ze ked odomknes klucom tak sa deaktivuje?

Radsej jeden a poriadne sa s tym pohrat. Origo maju uz vsetci nastudovany. Nefunguje origo tak ze ked odomknes klucom tak sa deaktivuje?

Škoda SuperB Combi
ak je ten domontovany alarm urobeny spravne tak nemozes mat problemy. Predpokladam ze magicar nema ultrazvukove snimace a tvoj tovarensky alarm mozno tiez nie - jedine tieto snimace by mohli sposobovat problemy. Inak magicar ako zabezpecenie proti kradezi je dost slaby ale stale lepsi ako nic. Tovarensky alarm je dobry ma vsak jednu nepeknu vlastnost - mechanicky kluc ma prednost pred elektronickym - to potom vylomenim alebo pretocenim zamku v hociktorych dverach sa alarm vypne - Je mozne upravit system zamkov aj tak ze sa povodny alarm nevypne.

maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Re: orig alarm VW - schema
alarm je sucastou komfort systemu (46) nejde odpojit, iba ak klakson...RC51 píše:Mam v PASSATE 2002 na montovany orig. alarm VW. Je to len nieco jednoduche na klakson ale je to origo VW.
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655