Máte dítě? Doporučuji přečíst

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Máte dítě? Doporučuji přečíst

Příspěvek od Forest »

Dorazilo to ke me mailem, zel, kvalita formy je nevalna ovsem obsah stoji za precteni ... teda pokud Vam zalezi na Vasem diteti.

Link ke stazeni, velikost 2,44MB

Neprimo souvisejici odkaz na video, ktere jsem uz davno postoval.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Ani to celé nebudu číst.
Pokud jako rodič mám zodpovídat za to kolik mé děti absorbují reklamy z TV, nemám jinou možnost než vyčistit dvd pro děti od reklamy a ustřihnout kabel od antény.
Asi ten kabel stříhnu a bude. Dnes jsem zase zaslechl z TV jak policisté někoho honili a od smrti je dělili jen centimetry.
Neskutečný hovna z té televize padají.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

Bugs.Bunny píše:Ani to celé nebudu číst.
Pokud jako rodič mám zodpovídat za to kolik mé děti absorbují reklamy z TV, nemám jinou možnost než vyčistit dvd pro děti od reklamy a ustřihnout kabel od antény.
Asi ten kabel stříhnu a bude. Dnes jsem zase zaslechl z TV jak policisté někoho honili a od smrti je dělili jen centimetry.
Neskutečný hovna z té televize padají.
od tý doby co padla nagra2 tak televizi nemám a všem okolo to taky dopručuji aby ji vyhodily (cca 1,5 roku )
jediný na co sem čuměl tak bylo na discovery -how its made,papa custom,american hotrods a nějaký filmy na HBO
a světe div se ta svině černá v rohu mi nechybí a jestli jedno bude
"bombastiq junior" tak bude vyrustat "u železa" :P
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“