Dorazilo to ke me mailem, zel, kvalita formy je nevalna ovsem obsah stoji za precteni ... teda pokud Vam zalezi na Vasem diteti.
Link ke stazeni, velikost 2,44MB
Neprimo souvisejici odkaz na video, ktere jsem uz davno postoval.
Máte dítě? Doporučuji přečíst
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Forest
- Aktivista
Máte dítě? Doporučuji přečíst
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Ani to celé nebudu číst.
Pokud jako rodič mám zodpovídat za to kolik mé děti absorbují reklamy z TV, nemám jinou možnost než vyčistit dvd pro děti od reklamy a ustřihnout kabel od antény.
Asi ten kabel stříhnu a bude. Dnes jsem zase zaslechl z TV jak policisté někoho honili a od smrti je dělili jen centimetry.
Neskutečný hovna z té televize padají.
Pokud jako rodič mám zodpovídat za to kolik mé děti absorbují reklamy z TV, nemám jinou možnost než vyčistit dvd pro děti od reklamy a ustřihnout kabel od antény.
Asi ten kabel stříhnu a bude. Dnes jsem zase zaslechl z TV jak policisté někoho honili a od smrti je dělili jen centimetry.
od tý doby co padla nagra2 tak televizi nemám a všem okolo to taky dopručuji aby ji vyhodily (cca 1,5 roku )Bugs.Bunny píše:Ani to celé nebudu číst.
jediný na co sem čuměl tak bylo na discovery -how its made,papa custom,american hotrods a nějaký filmy na HBO
a světe div se ta svině černá v rohu mi nechybí a jestli jedno bude
"bombastiq junior" tak bude vyrustat "u železa"
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL