Jumper 2,8HDi Občas nejede
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jumper 2,8HDi Občas nejede
zdravím řeším problém u Jumpera 2,8Hdi 2001, auto normálně jezdí a všechno v pořádku a zničeho nic jak kdyby přestalo reagovat na plyn a jde jen na volnoběh a když šlápnu na plyn tak pořád nic a pak se to třeba po 10 vteřinách rozejde a pomalu to vyleze do otáček a pak už to zase funguje normálně,auto to už dělá tak rok, ale jak říkám je to jak kdy třeba za celou cestu do Chorvatska to neudělalo a z toho to dělá každou chvíli.
Nenapadá vás někoho čím by to mohlo být?
Na diag sem to zkoušel ale nejde se spojit s ŘJ.I když možná že mám špatně zapojenej ten dvoupinovej diag konektor nevím no, každopádně moc prosím o radu už nevím čím by to mohlo být.
Takže prosím prosím poraďte
Nenapadá vás někoho čím by to mohlo být?
Na diag sem to zkoušel ale nejde se spojit s ŘJ.I když možná že mám špatně zapojenej ten dvoupinovej diag konektor nevím no, každopádně moc prosím o radu už nevím čím by to mohlo být.
Takže prosím prosím poraďte
Aha tak proto mi to nešlo já to zkoušel přes Jumpera nebo Boxera...
No ale ze začátku to jezdilo OK ne? A nebo si to s něčím pletu:)
A to s tou váhou sem kdysi letoval já protože tam byly ohořelý dráty,a dělalo to ten problém jak teď tak sem zkusil jestli to není drátama a tak sem je dal nový, ale nepomohlo to...Jinak ovládání EGR sem zkoušel odpojit a jelo to stejně a ale když sem ho otevřel tak se ten motor choval jinak než když to zrovna "nejede"...
No ale ze začátku to jezdilo OK ne? A nebo si to s něčím pletu:)
A to s tou váhou sem kdysi letoval já protože tam byly ohořelý dráty,a dělalo to ten problém jak teď tak sem zkusil jestli to není drátama a tak sem je dal nový, ale nepomohlo to...Jinak ovládání EGR sem zkoušel odpojit a jelo to stejně a ale když sem ho otevřel tak se ten motor choval jinak než když to zrovna "nejede"...