Opatrnost

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mongo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Opatrnost

Příspěvek od Mongo »

vela veci na svete je strasnych ale vidiet dopravnu nehodu zastavit ist na pomoc a uz nieje komu je mi neskutocne do placu... ludia davajte si pozor na seba... videl som na vlastne oci ako vyhasne v zlomku sekundy ludsky zivot.... a je jedno ci mate velke a silne auto... toto bol konkretne Tuscon so Sprinterom.... vecer ked budete pozerat spravy uvidite tu katastrofu za Agipkou sperom na ZV, Slatinu.... vzadu v aute detska autosedacka... cize otec nejakej rodiny..... bol nepriputany a ked som otvoril soferove dvere a chlap bol natlaceny na spolujazdcovej strane ..... s oboch aut boli len neskutocne vraky.... neostal v celku ani brzdovy valec ani na jednom... vacsie stastie mal chlap na Sprintery co rozvaza chlieb s Antola ten bol zakrvaveny a vdaka bohu zivy....
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Tak tak :(

Dnes, kdyz jsem jel rano do prace, tak jsem zjistil, ze Hradec se prave priblizil opet Praze. Nasnezilo par cm a pro vetsinu je to velke prekvapeni a katastrofa, vetsina je zaskocena. Jezdi jako absolutni poserove + zapominaji na blinkry. Tipuji to na ridice na letnich.

Mam opodstatnene obavy vyjet na silnici. Auto mam v poradku, na novych kvalitnich zimnich pneu, nicmene to, co je kolem me ve me vyvolava ony obavy.

Co mohu ocekavat ve chvili, kdy nastane realna kalamita (kdy to pres den roztaje, v noci zamrzne a poprasi se snehem)? :?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

tu ziadny sneh nebol... myslim ze nastal nejaky skrat u chlapa v tuscone... mal zimne nove ..... bolo sice -9 podla palubaku ale aj tak... bola sice hmla ale ta cesta na ktorej sa to stalo je siroka a ked je potreba zmestia sa tam aj 4 auta vedla seba.... najviac mi je luto toho ze nejaka rodina prisla o otca teraz pred vianocami a kede tam bola detska autosedacka myslim ze mal aj male dieta....
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
lucky.jack
Přispěvovatel

Příspěvek od lucky.jack »

Jj tohle mě v tomhle vytáčí. Napadne trochu sněhu a lidi jezdí jako kdyby to auto poznalo a dalo jim cihlu na brzdu. Když mám auto v pořádku, nejezdím jak kanec a umím trochu předvídat, nemusím se plazit třicítkou po okruhu!! (v HK).
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

lucky.jack píše:Jj tohle mě v tomhle vytáčí. Napadne trochu sněhu a lidi jezdí jako kdyby to auto poznalo a dalo jim cihlu na brzdu. Když mám auto v pořádku, nejezdím jak kanec a umím trochu předvídat, nemusím se plazit třicítkou po okruhu!! (v HK).
Jsem rad, ze jsi stejneho nazoru a mnou popsanou situaci jsi jakozto Hradecak potvrdil. Ja jezdim do prace 8-15minut (podle semaforu), dnes jsem tu samou trasu jel 24 minut (wallbash)

Jenze problem bude nejspis prave v tom, ze oni asi nemaji auta v poradku.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

a to je zima.mi v lete umreli dva kamaradi primo predemnou na motorce.to je teprve masakr kdyz vite ze uz mu neni pomoci.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Proto když tady kolikrát čtu, jak borci s načipovanými kilowatami vyprávějí za jak dlouho jsou z Prahy v ČB, tak si říkám, jestli andělé strážní mají dost času, a hlavně to, zda hypotetické oběti těchto závodníků mají s bohem nějakou smlouvu, aby je nepotkaly..Ono jet 2 kila není prdel, ale říkejte to vyjetým střelcům... :(
nepropadat panice...
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

lucky.jack
Přispěvovatel

Příspěvek od lucky.jack »

2 kila se dá jet, ale když k tomu máš auto a ideálně rovnou silnici, sucho atd...V provozu na normální silnici je to nehoráznej hazard.

Jinak teda tedy to musela pěkná morda, podle těch fotek :roll:
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

bolo to neskutocne... este teraz sa mi tisnu slzy do oci... chlap bol sofer s povolania.. siel do roboty... rozvazal pivo...... mal 2 rocneho syna...
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Toto nebol stret v 90 vs. 90 km/h pus nejake brzdenie.... teda pokial nebola znizena viditelnost alebo lad na ceste, to mi nikto nevyhovori.... v oboch pripadoch je vecou vodica "ubrat" ked nic nevidim alebo nemam ovladatelne vozidlo... :roll: Obeti a pozostalych tragedie mi je luto...
@Mongo: To prejde, mal si "smolu" ze si tam bol, ale zase na druhej strane verim ze ti to da trochu triezveho usudku do buducnosti v podobnych situaciach....
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

bude to zniet ako klise ale odo dnes budem o 200% ohladuplnejsi a ukludneny za volantom... je to neprijemna skuaenost ale na druhej strane som si uvedomil ze ze s 50 aut co sli hned okolo zastavilo len jedine... budme k sebe milsi a pomahajme si navzajom nikdy nevieme ciu pomoc budeme potrebovat
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Ty voe tam to vypadá :( :( :(
Taky jsem byl u několika podobnejch nehod a dodneška to kolikrát vidim před očima a je mi z toho blbě.
Mongo jak píše subz3ro_tdi myslim že ti to teď změní pohled na svět, dopravu a spoustu jinejch věcí, ono totiž vidět umírat člověka dokáže pořádně zahejbat psychikou. Aspoň u mě to tak je a to si myslim že vydržim hodně.
Elektronika auta a technika........
776 829390
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

tiez znesiem vela ale ten pocit bezmocnosti... ten zapach tesnee po nehode si budem pamatat asi do konca zivota.... zmes rozliateho oleja nafty chladiacej zmesy atd.... smrt beriem ako sucast zivota ale toto bol prvy krat a dufam aj posledny ked som ju zazil takto okamzite... mozno par sekund delilo toho chlapa od zivota.... nejdem sa tym uz zaoberat lebo sa dnes chcem konecne po 2 dnoch vyspat.
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Mongo píše:nejdem sa tym uz zaoberat lebo sa dnes chcem konecne po 2 dnoch vyspat.
Se ti nedivim taky jsem z toho byl vždycky rozhozenej.
Elektronika auta a technika........
776 829390
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“