zdravim dnes som chcel vymeniť zamok na octavii a v navodoch son nasiel ze treba povoliť šroby ktore drzia okno tak som to siel povoliť torxom a ono to nechce ani zasvet povoliť a este sa aj zodral na šrobe zavit torxsovi neviete ako to mam povoliť prikladam aj obrazok aby bolo vidieť ktore šroby myslím fotka je len ilustračná
pre vymenu zamku treba:
1- povolit skrutku 25-torx pod gumickou dveri - bocna strana od B,
uvolnis tym kamen klucky a vytiahnes ho
2- jemne potiahnes klucku a odistis lanko od zamku dveri
3- vyskrutkujes dve skturky ktore drzia zamok dveri - bocna strana od B,
je to tisichran - velkost uz neviem
4- zamok potom do strany vyberies
tak dnes som to vimenil a skusil som to napojiť na VAG a napysalo mi to takuto chybu 1031 central loking key schvic driver site unlock
27-00 – impasibl signal
trochu ti nerorumiem čo mám premerať měřené hodnoty skupina 3 a 7
a zamok funguje dobre teda aspon miyslim zatvara aj otvara klucom aj z vnutra sa da otvoriť
odomknuť to ide lahko stači len pootočit klucom dolava a otvorisa len ked som mal stari zamok tak som musel pootočiť o nirčo viac klucom aby som otvoril a teraz iba troch do toho tukne do lava a uz sa otvori
dnes ma kontaktoval kamarát s prozbou o pomoc na vodičovich dverách mu samovolne otvára a zamiká dvere, keď zamkne dvere z vnútra a chce ich otvoriť pomocuv vodičovích za pomoci zatiehnutia za klucku otvoria sa lej vodicove dvere a ostatne ostavaju zamknuté povedeal som mu ze to môze byť asi mikrospínačom v zámku vodičových dverí ale niesom si istý tak sa pýtam tu na fore vás skúsenejšich v tomto obore vdaka
mirob12 píše:dnes ma kontaktoval kamarát s prozbou o pomoc na vodičovich dverách mu samovolne otvára a zamiká dvere, keď zamkne dvere z vnútra a chce ich otvoriť pomocuv vodičovích za pomoci zatiehnutia za klucku otvoria sa lej vodicove dvere a ostatne ostavaju zamknuté povedeal som mu ze to môze byť asi mikrospínačom v zámku vodičových dverí ale niesom si istý tak sa pýtam tu na fore vás skúsenejšich v tomto obore vdaka