Dobrý den.
Synovec si chce koupit starší Octavii 4x4, 1.9 PD 74kW,kombi. K sehnání jsou jak I tak II. Z hlediska údržby a poruch je lepší která verze ? Mladší Octavia II nebo I ? Nebo je to jedno ? Případně na co dát pozor při koupi.
Koupit tady nebo v Německu.
Děkuji.
Petr
Dotaz na Octavii 4x4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Re: Dotaz na Octavii 4x4
nemo píše:Dobrý den.
Synovec si chce koupit starší Octavii 4x4, 1.9 PD 74kW,kombi. K sehnání jsou jak I tak II. Z hlediska údržby a poruch je lepší která verze ? Mladší Octavia II nebo I ? Nebo je to jedno ? Případně na co dát pozor při koupi.
Koupit tady nebo v Německu.
Děkuji.
Petr
vždycky záleží na jakej kus narazíš, jinak jsou na tom ty auta stejně,obě slouží bez větších problémů.Oba jsou 6 kvalty.Pokud neřešíš peníze,rozhodně bych šel do dvojky,jízda a vzhled je o třídu výš .Koupit jedině v Německu,v čechách narazit na nestočenku s jasnou historií je vzácnost.
Dík za názor. V sobotu pro ní jede do Německa.
Ja mám 2003 a som max spokojen.
Octavia 4x4 Combi kachle
Ex Golf 2 VR6 Syncro
BMW 530XD E61
Audi S3 8L
Ex Golf 2 VR6 Syncro
BMW 530XD E61
Audi S3 8L
Octa:4x4
Ahoj,
diky za radu. V sobotu jsem privezl octa II, 1,9 TDI, 4x4 z Nemecka. Zda se OK. Cena 170tis, 180 tis. km, overeno on-line. S prihlasenim, cipem, zabezpecenim, tempomatem, letnimi pneu a vymenou provoznich naplni mi prijde na cca 220tis.
Zatim spokojenost, i kdyz je 4x4 trochu tezkopadnejsi. No, ukaze cas. Ma nekdo zkusenosti s tim, co udela cip na cca 103 kW se spotrebou? Diky,Ondra
diky za radu. V sobotu jsem privezl octa II, 1,9 TDI, 4x4 z Nemecka. Zda se OK. Cena 170tis, 180 tis. km, overeno on-line. S prihlasenim, cipem, zabezpecenim, tempomatem, letnimi pneu a vymenou provoznich naplni mi prijde na cca 220tis.
Zatim spokojenost, i kdyz je 4x4 trochu tezkopadnejsi. No, ukaze cas. Ma nekdo zkusenosti s tim, co udela cip na cca 103 kW se spotrebou? Diky,Ondra
-
- Přispěvovatel