Kabel VCDS 1103 + soft

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

wattsound
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Kabel VCDS 1103 + soft

Příspěvek od wattsound »

Ahoj kluci.
Tak mi dnes 6.1.2012 přišel USB kabel z Hong Kongu. Na jedné straně je napsáno VCDS1103 a na druhéVAG-COM Dual-K&CAN<->USB VAG/ISO interface. Přiložené je CD s prográmkama k tomuto kabelu.

Obrázek

Pokud by se někomu hodil nějakej prográmek z toho CD, tak to hodím např. na "ulozto.cz" a dám sem odkaz.
Měl bych ale pár otázek.
1) jaké softy v češtině jdou k tomuto kabelu použít ?
2) pokud je těchto SW víc, kterej mi doporučíte ?

PS: Rád bych se naučil autodiagnostiku, a tak bych měl zájem třeba i o "proškolení" od někoho z Vás. Samozřejmě že néééé bezplatně :D Sedím na tomto fóru již delší dobu a postupně si čtu veškeré (i staré)příspěvky...
PS2: Časem bych si rád koupil (až podle toho jak dobře mi polezou informace do hlavy) potřebný HW+SW ofiko.
Díky za každý podnět. 8)
Začínám "vylepšovat" moji Caravelle 2,5TDI.....už se těším
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

tak to jses asi stejnej profik jako ja, hledam, zkousim, cumim atd. prubni tohle mne to jde a taky mam sikmookej kabel vag

http://www.uloz.to/10328301/vag-com-ihr ... cni-cz-zip (LOL)
wattsound
Sběrač informací

Příspěvek od wattsound »

Díky za odpověď. ....to je stará verze programu. Koupil jsem ten CAN abych "šel s dobou". Mám 99ku CARAVELLu TDi a na ní si chci testovat ten kabel. Bojím se ale abych ho hned (jak se tady hojně píše) neodčoudil. A tak čekám, že se někdo ozve s nějakým "zaručeným" novějším počeštěným softem, nebo mi poradí jeden (nebo i dva sW vzájemě se doplňující informacemi o závadách a jejich řešení) soft kterej toho dost umí, abych mohl pro začátek "testovat".
Rád bych se časem tou diagnostikou zabýval hlouběji....a tak tady "chytám" postřehy a názory lidí, který v tom už nějakou chvíli dělaj. Třeba se mi někdo ozve tady z okolí Teplic a za rozumnou cenu nebo i za protislužbu mne malinko zasvětí. SW jsem si "natahal" do kompu už plno ale stále se nemohu rozhodnout co nainstalovat na čistej noťas. Nerad bych se "učil" něco, co už je v dnešní době téměř historie a zároveň ale nemusím jít do nejnovějších SW. Pro mne by bylo nejzajímavější tak něco pro rok výroby 95 - 05. Těch aut jezdí hodně a "nejsou" to tak složitý na technologie. ......prostě něčím začít a pomalu se zdokonalovat. jojo.......každej jednou začínal. A vedle mne mají kluci autodílnu......alespoň bude co testovat....teda doufám :D
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

odčoudil by jsi ho aktualizací (noteeth)
wattsound
Sběrač informací

Příspěvek od wattsound »

chiquillo píše:odčoudil by jsi ho aktualizací (noteeth)
Dííík :? Víš, je tady už tolik témat že je to fórum dost nepřehledné. Kluci se tu "čílej" nad tím, že tu už bylo všechno popsáno mockrát - ale když si dám vyhledat klíčová slova....tak se tu na mne vysype takovejch odkazů....že jsem z toho stejně v p...i. A hlavně se v 80ti % téma stočí úplně jinam než bylo původně zamýšleno a ve finále se tam hádaj na třech stránkách jak malí kluci.
Proto malá prosba: Nepište že to tu už bylo tolikrát !!!!! - - hoďte rovnou odkaz na konkrétní stránku, SW nebo téma!!!
PS: to je vlastně reakce na Tvůj příspěvek.......to že bych ho odčoudil, se tu psalo snad 1000x......tak poraď čím ho neodčoudím. (LOL)
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

tak proč na to zakládáš nové téma, když se to tady už několikrát řešilo! A když ty témata budeš číst až do konce tak se tam vždycky dozvíš to co jsi chtěl (wallbash)
wattsound
Sběrač informací

Příspěvek od wattsound »

chiquillo píše:tak proč na to zakládáš nové téma, když se to tady už několikrát řešilo! A když ty témata budeš číst až do konce tak se tam vždycky dozvíš to co jsi chtěl (wallbash)
!!! NO COMMENT !!!
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

hledej v tématech (rofl) (LOL)
machal22
Přispěvovatel

Příspěvek od machal22 »

V češtině prográmek je jen k origo kabelu a k tvému kabelu jen ten co ti dodal číňan. Programem vyšší řady ho 100% zničíš a programem nižší řady ho z největší pravděpodobností taky zničíš.
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Já mam taky čínu, byla u ní 409 trial, stáhnul sem si 304 full a jede to bezvadně :)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
wattsound
Sběrač informací

Příspěvek od wattsound »

machal22 píše:V češtině prográmek je jen k origo kabelu a k tvému kabelu jen ten co ti dodal číňan. Programem vyšší řady ho 100% zničíš a programem nižší řady ho z největší pravděpodobností taky zničíš.

......poraď program v češtině (nižší verzi) - testnu to. :worthy:

add.....jakej je poslední VIS ke stažení v češtině - ev. kde se dá dohnat?? Dík
wattsound
Sběrač informací

Příspěvek od wattsound »

Thomy píše:Já mam taky čínu, byla u ní 409 trial, stáhnul sem si 304 full a jede to bezvadně :)

takže bych to měl prubnout ??? :?
machal22
Přispěvovatel

Příspěvek od machal22 »

V češtině tuším jedině 304
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

tady máš vis http://www.uloz.to/6214852/vis-exe a vag-com 304CZ a nebo 409EN s 409CZ by jsi ten kabel odepsal (noteeth)
wattsound
Sběrač informací

Příspěvek od wattsound »

chiquillo píše:tady máš vis http://www.uloz.to/6214852/vis-exe a vag-com 304CZ a nebo 409EN s 409CZ by jsi ten kabel odepsal (noteeth)
Dík moc. Konečně jsem od Tebe dostal konstruktivní odpověĎ (to je fóóór) ....díkec. Mimochodem, k tomuto závěru jsem se dostal i v ostatních tématech...ale bývají dost staré (2008 atd) a tak jsem myslel že od té doby už vyšlo něco novějšího. Na tom CDčku k tomu kabelu jsou programy (viz. obrázek) - kterej program nainstalovat ??? Je tam několik verzí.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“