Citroen C3 autorádio
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Citroen C3 autorádio
Zdravím, mám problém s C3. Mám tam zapojiť origo autorádio,ktorá kupily z podruky, vraj tiež z C3,ale problém je v tom, že rádio má novší konektor,ako napr Octavia II,a v aute su dva euro konektory. Dá sa zapojiť také novšie rádio,alebo ho mám poslať preč? V aute má display aj ovládanie pod volantom. Ďakujem za rady
Opel Vectra B 1,8 16V ex
Alfa Romeo GTV 2,0 V6 TB ex
VW PASSAT B5 1,9 tdi 81kW
VW PASSAT B5.5 1,9 tdi 96kW
Citroen Berlingo 1,6 16v
Citroen C4 GrandPicasso 2.0hdi
Peugeot 307 2.0hdi
Alfa GT 1,9jtd 110kW
Alfa Romeo GTV 2,0 V6 TB ex
VW PASSAT B5 1,9 tdi 81kW
VW PASSAT B5.5 1,9 tdi 96kW
Citroen Berlingo 1,6 16v
Citroen C4 GrandPicasso 2.0hdi
Peugeot 307 2.0hdi
Alfa GT 1,9jtd 110kW
Re: Citroen C3 autorádio
To bude zřejmě rádio pro CAN a ty máš ještě starou C3 s iso konektorem.baloo2009 píše:Zdravím, mám problém s C3. Mám tam zapojiť origo autorádio,ktorá kupily z podruky, vraj tiež z C3,ale problém je v tom, že rádio má novší konektor,ako napr Octavia II,a v aute su dva euro konektory. Dá sa zapojiť také novšie rádio,alebo ho mám poslať preč? V aute má display aj ovládanie pod volantom. Ďakujem za rady
I když tam dáš propojku rádio hrát nebude.Chce to rádio pro starší verzi. Může být klidně i starší P307 , P206 od 2002 , Partner , Berlingo..
Pett má pravdu ti máš rádio RD4 a potrebuješ RD3. A ešte budeš musieť navštíviť niekoho kto má Lexiu, lebo ti to síce hrať bude ale každé cca 2 sek. ti to pípne. Každé takéto rádio má v sebe uložené VIN a to sa musí diagnostikou zmeniť. Mislím že 85% RD3 je výrobca Clarion. A naopak RD4 je prevažná väčšina VDO.