nějaká svině

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

nějaká svině

Příspěvek od hansdob »

Nějaká svině mi ukradla v mé kůlničce navigaci. Odednes mám na vratech vstup zakázán :( jediný potěšující je to že byla poškozená a nevzal si CD changer a kabel co byl vedle.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
codll
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od codll »

:o no a pockej az se borec vrati ze by potreboval neco opravit tak se jeste nanej budes hezky usmivat nebo nedej boze mu reknes hystorku s ukradenim a on ti jeste bude lhat do obliceje ze lidi jsou ... me se taky cas odcasu strati veci to je tim ze jim verim a nehlidam je nejlepci bylo kdyz mi zmizela lampa i snabijeckou jenze co nane ? tisice za kamerovi sistem..? to se mi neviplati
mirda15
Přispěvovatel

Příspěvek od mirda15 »

JJ,já mám v boudě automat na vodu a ve středu jsem chytil cikány, jak ho táhly naloženej na kárce někam do pr..le. Stačila minuta, co jsem si odskočil. Nakonec jsme usoudili, že zavoláme četníky. Normálně si je odvezly na služebnu, sepsaly bláboly, podepsaly a beze slova je pustily.. Prej že bouda byla volně přístupná a oni myslely, že je automat na vyhození do šrotu.. (LOL) :?
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

mirda15 píše:JJ,já mám v boudě automat na vodu a ve středu jsem chytil cikány, jak ho táhly naloženej na kárce někam do pr..le. Stačila minuta, co jsem si odskočil. Nakonec jsme usoudili, že zavoláme četníky. Normálně si je odvezly na služebnu, sepsaly bláboly, podepsaly a beze slova je pustily.. Prej že bouda byla volně přístupná a oni myslely, že je automat na vyhození do šrotu.. (LOL) :?
toto je nonsens.
ja uz len cakam kedy vykradnu nas, a budem vediet kto to spravil . dame si spolu vzdelavaciu hodinku historie , s praktickymi ukazkami stredovekeho mucenia
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

netopier píše:toto je nonsens.
ja uz len cakam kedy vykradnu nas, a budem vediet kto to spravil . dame si spolu vzdelavaciu hodinku historie , s praktickymi ukazkami stredovekeho mucenia
Jo a pak Te nabonzuje policajtum a dostanes se pred soud, kde Te v klidu odsoudi za tezke napadeni a ublizeni na zdravi ... BOHUZEL!

Predpokladam, ze jsi myslel neco takoveho : http://www.youtube.com/watch?v=Nxby2GZXhAc
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Forest píše:
Jo a pak Te nabonzuje policajtum a dostanes se pred soud, kde Te v klidu odsoudi za tezke napadeni a ublizeni na zdravi ... BOHUZEL!

Predpokladam, ze jsi myslel neco takoveho : http://www.youtube.com/watch?v=Nxby2GZXhAc
asi spadol na hlavu ked liezol cez plot pan policajt, alebo stupil na hrable ked sa mi zakradal stodolou ... a nemozem za to ze ked kradol kable, bolo v nich 220 :)
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Obrázek
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

netopier píše:
Forest píše:

asi spadol na hlavu ked liezol cez plot pan policajt, alebo stupil na hrable ked sa mi zakradal stodolou ... a nemozem za to ze ked kradol kable, bolo v nich 220 :)
Poprali se mezi sebou. Radši jsem Vám hned volal pane kapitáne.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Panove, jen vtipkujte, ale kdo nevi jak moc se policajti bojej toho, ze budou narceny z rasismu, tak nepochopi. Policajt v CR radeji nevidi, nez by dal sebemensi pricinu k narceni z rasismu ... bohuzel, tak to je (wallbash)

Rikal mi znamej ze servisu, ze jeho svagr dela na vysetrovacce. Kvuli cikanum zavedli kamerovej system, udajne byli schopni, pokud jim teklo do bot si rozbit hlavu o zed s tim, ze jim to mel udelat policajt.

Nepovazuji se za rasistu, protoze cikani nejsou lidi, to je jiny zivocisny druh.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Forest píše:Panove, jen vtipkujte, ale kdo nevi jak moc se policajti bojej toho, ze budou narceny z rasismu, tak nepochopi. Policajt v CR radeji nevidi, nez by dal sebemensi pricinu k narceni z rasismu ... bohuzel, tak to je (wallbash)

Rikal mi znamej ze servisu, ze jeho svagr dela na vysetrovacce. Kvuli cikanum zavedli kamerovej system, udajne byli schopni, pokud jim teklo do bot si rozbit hlavu o zed s tim, ze jim to mel udelat policajt.

Nepovazuji se za rasistu, protoze cikani nejsou lidi, to je jiny zivocisny druh.
Kamarád dělá u MP v Janov-Litvínov a nařčení z rasismu nebojí. Jeho kolega má tolik pigmentu, že ho nikdo snad ani nařknout nemůže. Kamery mají každý na kapse a používají je dobře. :)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
jardas cuprak
Přispěvovatel

Příspěvek od jardas cuprak »

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“