Biosložka v naftě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Biosložka v naftě
Zajímaly by mě vaše zkušenosti:
U dobrejch pump vám je obsluha schopná a ochotná odpovědět na otázku, jak vysoký procentní podíl biosložky se nachází v poslední dodávce nafty kterou zrovna tankujete. U Benziny to na mě obsluha vysype z paměti a ještě mi ukáže záznamy za posledních 20 dodávek. U shelu když jsem se ptal poprvé, obsluha na mě koukala a mumlala něco o povinných podílech ze zákona a když jsem opáčil že to ví každej a já chci vědět co tankuji dneska, po dvou minutách přišel mírně nervózní pan vedoucí a ukázal mi dodací list kde podíl v poslední dodávce byl označen včetně názvu přísady kterou naftu "obohatili".
Všude kde se informací dočkám, kolísá podíl biosložky mezi 5 a 7-mi procenty.
Jakou máte zkušenost vy?
Zajímalo by mě, jestli se ještě někde dá tankovat nafta bez těch "zákonem nařízenejch aditiv"?
Ptáte se také na biosložku? Několikrát se mi stalo, že jsem byl považován za státní inspekci. Na několika místech kam se vracím, je obsluha ochotnější a jinde zase nevraživější.
U dobrejch pump vám je obsluha schopná a ochotná odpovědět na otázku, jak vysoký procentní podíl biosložky se nachází v poslední dodávce nafty kterou zrovna tankujete. U Benziny to na mě obsluha vysype z paměti a ještě mi ukáže záznamy za posledních 20 dodávek. U shelu když jsem se ptal poprvé, obsluha na mě koukala a mumlala něco o povinných podílech ze zákona a když jsem opáčil že to ví každej a já chci vědět co tankuji dneska, po dvou minutách přišel mírně nervózní pan vedoucí a ukázal mi dodací list kde podíl v poslední dodávce byl označen včetně názvu přísady kterou naftu "obohatili".
Všude kde se informací dočkám, kolísá podíl biosložky mezi 5 a 7-mi procenty.
Jakou máte zkušenost vy?
Zajímalo by mě, jestli se ještě někde dá tankovat nafta bez těch "zákonem nařízenejch aditiv"?
Ptáte se také na biosložku? Několikrát se mi stalo, že jsem byl považován za státní inspekci. Na několika místech kam se vracím, je obsluha ochotnější a jinde zase nevraživější.
VW Passat Variant GT 1,9TDi 4motion 96kw 310nm, chip 122kW 370nm, sani KN, organika, aditivum VIF, r.v.2004, 510000km
- martinsidlo
- Aktivista
Podle mě tam nějakej zásobovač politických stran pere rozhodně víc než to co tam má správně být. Mela co se kolem toho před lety strhla při privatizaci Unipetrolu Standou "Zázračným Milionářem" Grossem a jména jako "Nebožtík" Franta Mrázek nebo Krejčíř,Pitr snad mluví za své. Když nám dovezou naftu z Rakouska tak to bylo jenom pohledem černý jak čaj.
jako že z Čepra ta nafta se promenila v mlíko? ja take tankuji z čepra. a to bych poznal kdyz rozdelam víko nadrze pod sedacky tak to bude takovy jako mlečny ??tommi 81 píše:Myslím,že si někdo v ČEPRU na té řepce těžce mastí kapsu,protože to co se dělo dneska v práci jsem ještě nezažil. Motory který normálně chytí v -25 dneska jak kdyby byly na suchu a to bylo jenom -18. A v nádržích mlíko.
O1 1.9 TDI ASV.-PP764,VB,IC,12mm,sání ARL,HDS,3xoff,288+256,rs paket, MVOLESSOFT.EX
VW caddy SDI pracant
O3 RS
VW caddy SDI pracant
O3 RS
Je to kalný jako studenej olej z friťáku,konzistence hydrauliky v srpnu,nevidíš hluboko do nádrže,rozhodně to nemá vizáž jako když je teplo.Podle barvy můžeš skusit mrknout na stojanu na tu vrtulku ve skleněné baňce,když to bude do černa,mělo by to být dobrý,taková se vozila k nám z Rakouska když byla před cca 2 rokama ta porucha nebo co v Litvínově.Jinak Čepro v téhle zemi zaváží většinu pump,takže těžko vybírat. Za poslední dva dny jsem to s filtrama slyšel víckrát a ty lidi tankují na různých pumpách.Prostě ty zmetky odhalilo počasí.jarda123 píše:jako že z Čepra ta nafta se promenila v mlíko? ja take tankuji z čepra. a to bych poznal kdyz rozdelam víko nadrze pod sedacky tak to bude takovy jako mlečny ??tommi 81 píše:Myslím,že si někdo v ČEPRU na té řepce těžce mastí kapsu,protože to co se dělo dneska v práci jsem ještě nezažil. Motory který normálně chytí v -25 dneska jak kdyby byly na suchu a to bylo jenom -18. A v nádržích mlíko.
Naposledy upravil(a) tommi 81 dne 04 úno 2012, 00:49, celkem upraveno 1 x.
Nevím kdo si mastí kapsu v ČEPRO, ale hlavně si jí mastí Babiš s tím zasraným Agrofertem, který všude pěstuje se ziskem zasranou dotovanou řepku na tyhle biosložky. Kde rostlo něco k jídlu a má to Agrofert a dceřinky je řepka. A brambory dovážíme z Polska.
Až ho zase uvidíte v televizi jak mumlá něco o úplatcích, tak na něj plivněte.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

Tak,tak,další dobře promazaný estébácký kolečko orloje.Tatík vysokej komouš,tak mohl vystudovat (před listopadem) na západě,po studiích nastoupil kam jinam než do podniku zahraničního obchodu,po revoluci samozřejmě podnikání-kupčení s politikama v divokých 90. letech a teď teda konečně vymítí klientelismus.lt.kubosh píše:Nevím kdo si mastí kapsu v ČEPRO, ale hlavně si jí mastí Babiš s tím zasraným Agrofertem, který všude pěstuje se ziskem zasranou dotovanou řepku na tyhle biosložky. Kde rostlo něco k jídlu a má to Agrofert a dceřinky je řepka. A brambory dovážíme z Polska.
tankujem u OMW a to iste, mam priesvitnu palivovu hadicku k cerpadlu tak je to pekne vidno.tommi 81 píše:Myslím,že si někdo v ČEPRU na té řepce těžce mastí kapsu,protože to co se dělo dneska v práci jsem ještě nezažil. Motory který normálně chytí v -25 dneska jak kdyby byly na suchu a to bylo jenom -18. A v nádržích mlíko.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381