Zdar borci už jsem zde řešil rozsvěcení kontrolek ABS a ASR při startování motoru a bylo mě napsáno ať dám novou baterku. To jsem udělal a byl pokoj,ale teď mě to v těch mrazech začlo dělat znovu. Poradí někdo?
Octavia 1.9 tdi 81kw ASV
ABS a ASR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Taky se mi rozsvitila kontrolka asr, kdyz jsem jel v nedeli vecer asi v -18 a zustala svitit az domu, typnul bych to kvuli te nafte, doma jsem to chcipnul a nastartoval a kontrolka uz nesvitila, takze asi to bylo naftou primrzlou, jak pise hansdob.
Jinak co se tyce kontrolky abs a asr pri startovani a nastartovanem aute zustanou svitit, tak to jsem resil lonskou zimu a bylo to jedno cidlo abs, vypsala to normalne diagnostika.
Jinak co se tyce kontrolky abs a asr pri startovani a nastartovanem aute zustanou svitit, tak to jsem resil lonskou zimu a bylo to jedno cidlo abs, vypsala to normalne diagnostika.
VW Tiguan CityScape, 2.0TDI 130kw 4motion
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Re: ABS a ASR
staci ju nabit, zareaguje na podpatie pri startovani a dostane sa do intervalu ktory sa jej nepaci .Bláža píše:Zdar borci už jsem zde řešil rozsvěcení kontrolek ABS a ASR při startování motoru a bylo mě napsáno ať dám novou baterku. To jsem udělal a byl pokoj,ale teď mě to v těch mrazech začlo dělat znovu. Poradí někdo?
Octavia 1.9 tdi 81kw ASV
moze aj cidlo , staci hodit na diagnozu a vies co sa jej nepaci.

GIV var asz 4mot upraveny
-
- Sběrač informací
známému to dělá taky v té kose ale je to kontrolka airbagu bráchovi na ibize jakbysmet a to je ibiza v benu
Škoda Octavia I combi 1.9tdi 81KW AHF, černá kůže, ABS, climatronik, temp., okna šíbr špigle v el., EGR off, 16 " BBS RS 771
ex Focus I 1.8TDDI chip 85KW kat+egr off, sport.podvozek, 16"O.Z.Racing superturismo WRC
ex Focus I 1.8TDDI chip 85KW kat+egr off, sport.podvozek, 16"O.Z.Racing superturismo WRC