ABS a ASR

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bláža
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

ABS a ASR

Příspěvek od Bláža »

Zdar borci už jsem zde řešil rozsvěcení kontrolek ABS a ASR při startování motoru a bylo mě napsáno ať dám novou baterku. To jsem udělal a byl pokoj,ale teď mě to v těch mrazech začlo dělat znovu. Poradí někdo?

Octavia 1.9 tdi 81kw ASV
djsopo
Přispěvovatel

Příspěvek od djsopo »

Zdar mam tiez podobny problem.Uz sa mi par krat stalo ze sa mi rozsvietila kontrolka ASR bez toho aby mi kolesa presmykli.Po vypnuti a znova nastartovani mi uz nesvieti.Poradite mi co by to mohlo byt???
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

pokud jen kontrolka ASR tak to muže dělat vzduch v naftě jak je ztuhlá
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Pejcha
Přispěvovatel

Příspěvek od Pejcha »

Taky se mi rozsvitila kontrolka asr, kdyz jsem jel v nedeli vecer asi v -18 a zustala svitit az domu, typnul bych to kvuli te nafte, doma jsem to chcipnul a nastartoval a kontrolka uz nesvitila, takze asi to bylo naftou primrzlou, jak pise hansdob.
Jinak co se tyce kontrolky abs a asr pri startovani a nastartovanem aute zustanou svitit, tak to jsem resil lonskou zimu a bylo to jedno cidlo abs, vypsala to normalne diagnostika.
VW Tiguan CityScape, 2.0TDI 130kw 4motion
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
LukasPaprok
Sběrač informací

Příspěvek od LukasPaprok »

Zdravím, mám úplně to samé. Při startování motoru se mi rozsvítí ASR a ABS a mo chytnutí motoru opět zhasne.
Víte teda někdo co to signalizuje?
jordee_23
Aktivista

Re: ABS a ASR

Příspěvek od jordee_23 »

Bláža píše:Zdar borci už jsem zde řešil rozsvěcení kontrolek ABS a ASR při startování motoru a bylo mě napsáno ať dám novou baterku. To jsem udělal a byl pokoj,ale teď mě to v těch mrazech začlo dělat znovu. Poradí někdo?

Octavia 1.9 tdi 81kw ASV
staci ju nabit, zareaguje na podpatie pri startovani a dostane sa do intervalu ktory sa jej nepaci .

moze aj cidlo , staci hodit na diagnozu a vies co sa jej nepaci. (noteeth)
GIV var asz 4mot upraveny
L.U.C.A.S.123
Sběrač informací

Příspěvek od L.U.C.A.S.123 »

známému to dělá taky v té kose ale je to kontrolka airbagu bráchovi na ibize jakbysmet a to je ibiza v benu
Škoda Octavia I combi 1.9tdi 81KW AHF, černá kůže, ABS, climatronik, temp., okna šíbr špigle v el., EGR off, 16 " BBS RS 771
ex Focus I 1.8TDDI chip 85KW kat+egr off, sport.podvozek, 16"O.Z.Racing superturismo WRC
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“