Posledních 14dnů /co tedy pozoruji já/ je velký problém sehnat zimní vif. Není v nabídce ani na většině známých e-shopů. bylo mi řečeno, že rakušáci nic neposílají, protože nemají obaly na plnění. A hned tak vyřešené to prý nebude. Doufejme, že mrazy už nebudou nebo dojde na natural do nádrže
A je ten zimní VIF k něčemu, Já jsem ho v mrazech dával 4.x násobné množství tedy 4.ml na 1.l a stejně jsem s Forestrem (mám v palivovém filtru žhavicí svíčku-předehřev) skákal jako kozel.
Když je na kundu palivo, respektive je šizené-pomůže nám to ?
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Předávkování neublíží...my Vifujeme vše...ve firmě a bez problému start i moje AGR 66 kw...při - 16 na jedno nažhavení, při přelívání nafty v mrazu jsem viděl na sítku trychtýře jak tuhne parafín...bylo to jako vosk...ucpalo to to sítko...a bylo - 12 cca
Na olejposte maju aj na damo.sk mali. Ale chcel by som sa spytat ako je to s aditivami a dpf. V prispevku http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=95996 od uzivatela argo tam bol spominany casopis autoexpert. Vraj aditiva v nafte nenavratne zanasaju DPF, kvoli nejakym kovom ci co. Co si o tom myslite? A co potom premiove paliva powerdiesel a pod, tam su tiey aditiva nie?
boobika píše:na samotné plechovce vifu píšou, že předávkování není na škodu a že při mrazech je možno dávkování zvýšit než 1:1000
To tam budes davat 5ml striekackou do nadrze??? Nechcel si napisat 1:10?
Pokud vím, tak se dává 1:1000. Takže 1ml aditiva na litr nafty.
Já jsem dával vždy půlku plastového kelímku od kafe. On je dole úzký, tak v půlce měl tak 70-90ml.
No ak sa bavime o pomere na 1 liter nafty tak je to ok. Ja to automaticky preratavam v pomere baleni VIF na plnu nadrz. Takze boobika, dodatocne pardon
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.