jak zvíšit výkon ještě

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

renno.o
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jak zvíšit výkon ještě

Příspěvek od renno.o »

Mám Golf IV 66+chip,nevím od koho,už jsem to s tím kupoval.Chtěl bych poradit jaký vzd.filtr,o kolik mi zvedne výkon a co třeba výfuk nějak poladit.Nebo rád načerpám nějaké jiné informace.Díky
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

než začneš zvyšovat výkon, nebylo by naškodu si dodělat aspoň základní školu... ;)
vw passat tdi pd 180ps/420nm
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

No vzhledem k počtu příspěvků jaké máš v nicku, vůbec nechápu, že se vůbec takto ptáš, jelikož kdyby sis to tu trochu pročetl, tak by jsi zjistil, že základ zvyšování je uplně někde jinde i když s tím filtrem jsi se částečně trefil, je taky pod kapotou.
Nic ve zlém, ale čti a pak se ptej.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
renno.o
Přispěvovatel

Příspěvek od renno.o »

chucky,nechápu,proč základní školu?!!!!!A když jsem už napíšete a odpovíte,tak odpovídej na téma a nerad´mi at´čtu.Ptal jsem se na filtr,tak jestli něco víš,tak napiš a porad´,nebo nepiš vůbec.Ptal jsem se o kolik se mi zvedne výkon,když vyměním vzd.filtr a jaký tam mám dát.Když nevíš,tak vůbec nereaguj
Rasto
Přispěvovatel

Příspěvek od Rasto »

vzduch filter je upne zanedbatelna vec v urcitych otackach vykon zdvihne a v urcitych zase vykn klesne na tdi motoroch je to asi zbytocne
VW Multivan T5
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

renno.o píše:chucky,nechápu,proč základní školu?!!!!!A když jsem už napíšete a odpovíte,tak odpovídej na téma a nerad´mi at´čtu.Ptal jsem se na filtr,tak jestli něco víš,tak napiš a porad´,nebo nepiš vůbec.Ptal jsem se o kolik se mi zvedne výkon,když vyměním vzd.filtr a jaký tam mám dát.Když nevíš,tak vůbec nereaguj
To byla asi spíš reakce na hrubky které bijí do očí a pak je to opravdu ostuda. :)
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Rasto píše:vzduch filter je upne zanedbatelna vec v urcitych otackach vykon zdvihne a v urcitych zase vykn klesne na tdi motoroch je to asi zbytocne
Zalezi ake otacky su pre teba prioritou urcite vyuzijes hlavne spodne otacky do tych 2500 a pri nizsich rychlostiach je to dost citit hlavne na akceleracii. Celkove je motor zivsi - lahsie sa toci do otacok. Vo vyssich otackach nie je citit nejaky vyrazny rozdiel, len ma to jednu nevyhodu ze je to hlucne, ale to je vec zvyku. ak s tym jazdis normalne mozes postrehnut dokonca mierne nizsiu spotrebu.
Kolotoč TUNING
nethy
Nováček

Příspěvek od nethy »

Chtěl bych vědět váš názor na tuto společnost, slibují slušný nárůst výkonu - http://www.adpartner.cz/rs/tuning.html
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

slibovat můžou co chcou, ale nechápu proč nenapíšeš Reeshovi, ten má svoje nárusty výkonový podložený měřením na brzdě, takže když řekne, že to bude mít tolik a tolik koní, tak fakt nekecá :D
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

nethy píše:Chtěl bych vědět váš názor na tuto společnost, slibují slušný nárůst výkonu - http://www.adpartner.cz/rs/tuning.html
Zasa heslo NIKTO TI NEMOZE DAT VIAC AKO TI JA MOZEM SLUBIT :D :D :D (wallbash)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Huml píše:slibovat můžou co chcou, ale nechápu proč nenapíšeš Reeshovi, ten má svoje nárusty výkonový podložený měřením na brzdě, takže když řekne, že to bude mít tolik a tolik koní, tak fakt nekecá :D
tak tak :D
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

BH motor tiez cipuje VEEEELMI SLUSNE
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
flekyc
Aktivista

Re: jak zvíšit výkon ještě

Příspěvek od flekyc »

renno.o píše:Mám Golf IV 66+chip,nevím od koho,už jsem to s tím kupoval.Chtěl bych poradit jaký vzd.filtr,o kolik mi zvedne výkon a co třeba výfuk nějak poladit.Nebo rád načerpám nějaké jiné informace.Díky
zacal si celkem z vostra :-D, nerozciluj se, jen ti tu lidi chtej poradit ;-). muj nazor : filtr je na hovno, bud ti to sere vahu vzduchu a kdyz to neni nakej uz lepsi, saje akorad teplej vzduch z motoru (tim dobrej myslim nejakou izolaci od motoru), takze seriovej box si myslim, ze bohate staci, max kup nakou lepsi vlozku dovnitr a srala na to a co se tyce vejfuku, ja mam jen trubku 60mm bez katu a sem spokojenej, trosku se zvedla hlucnost, ale dle meho nazoru, je to preci krasny hluk :-)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

lubomt píše:BH motor tiez cipuje VEEEELMI SLUSNE
:worthy: oooooooooooo dakujem za kompliment. Lubomt uz konecne daco pochvalil :)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

Co je pravda,nie je hriech ;) Však ked si mi prečipoval moju načipovanú 2.5-ku,tak som bol prekvapený a ked si mi na moju vlastnú žiadosť ešte zvýšil vykon,tak to auto skoro trhalo asfalt. fakt som neveril,že sa dá ešte tak citelne zvýšiť výkon auta bez dalších zásahov.
TAKŽE VRELE DOPORUČUJEM.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“