jak zvíšit výkon ještě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jak zvíšit výkon ještě
Mám Golf IV 66+chip,nevím od koho,už jsem to s tím kupoval.Chtěl bych poradit jaký vzd.filtr,o kolik mi zvedne výkon a co třeba výfuk nějak poladit.Nebo rád načerpám nějaké jiné informace.Díky
- Kornout
- Aktivista
Odpovědi: 0
No vzhledem k počtu příspěvků jaké máš v nicku, vůbec nechápu, že se vůbec takto ptáš, jelikož kdyby sis to tu trochu pročetl, tak by jsi zjistil, že základ zvyšování je uplně někde jinde i když s tím filtrem jsi se částečně trefil, je taky pod kapotou.
Nic ve zlém, ale čti a pak se ptej.
Nic ve zlém, ale čti a pak se ptej.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

chucky,nechápu,proč základní školu?!!!!!A když jsem už napíšete a odpovíte,tak odpovídej na téma a nerad´mi at´čtu.Ptal jsem se na filtr,tak jestli něco víš,tak napiš a porad´,nebo nepiš vůbec.Ptal jsem se o kolik se mi zvedne výkon,když vyměním vzd.filtr a jaký tam mám dát.Když nevíš,tak vůbec nereaguj
-
- Přispěvovatel
To byla asi spíš reakce na hrubky které bijí do očí a pak je to opravdu ostuda.renno.o píše:chucky,nechápu,proč základní školu?!!!!!A když jsem už napíšete a odpovíte,tak odpovídej na téma a nerad´mi at´čtu.Ptal jsem se na filtr,tak jestli něco víš,tak napiš a porad´,nebo nepiš vůbec.Ptal jsem se o kolik se mi zvedne výkon,když vyměním vzd.filtr a jaký tam mám dát.Když nevíš,tak vůbec nereaguj

Zalezi ake otacky su pre teba prioritou urcite vyuzijes hlavne spodne otacky do tych 2500 a pri nizsich rychlostiach je to dost citit hlavne na akceleracii. Celkove je motor zivsi - lahsie sa toci do otacok. Vo vyssich otackach nie je citit nejaky vyrazny rozdiel, len ma to jednu nevyhodu ze je to hlucne, ale to je vec zvyku. ak s tym jazdis normalne mozes postrehnut dokonca mierne nizsiu spotrebu.Rasto píše:vzduch filter je upne zanedbatelna vec v urcitych otackach vykon zdvihne a v urcitych zase vykn klesne na tdi motoroch je to asi zbytocne
Kolotoč TUNING
Chtěl bych vědět váš názor na tuto společnost, slibují slušný nárůst výkonu - http://www.adpartner.cz/rs/tuning.html
Zasa heslo NIKTO TI NEMOZE DAT VIAC AKO TI JA MOZEM SLUBITnethy píše:Chtěl bych vědět váš názor na tuto společnost, slibují slušný nárůst výkonu - http://www.adpartner.cz/rs/tuning.html

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Re: jak zvíšit výkon ještě
zacal si celkem z vostrarenno.o píše:Mám Golf IV 66+chip,nevím od koho,už jsem to s tím kupoval.Chtěl bych poradit jaký vzd.filtr,o kolik mi zvedne výkon a co třeba výfuk nějak poladit.Nebo rád načerpám nějaké jiné informace.Díky

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
- lubomt
- Aktivista
Co je pravda,nie je hriech
Však ked si mi prečipoval moju načipovanú 2.5-ku,tak som bol prekvapený a ked si mi na moju vlastnú žiadosť ešte zvýšil vykon,tak to auto skoro trhalo asfalt. fakt som neveril,že sa dá ešte tak citelne zvýšiť výkon auta bez dalších zásahov.
TAKŽE VRELE DOPORUČUJEM.

TAKŽE VRELE DOPORUČUJEM.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR