Trysky + chip - 1.5dCi, v serii 82HP

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ryan69
Nováček
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Trysky + chip - 1.5dCi, v serii 82HP

Příspěvek od Ryan69 »

Předem se omlouvám, že toto téma zavání duplicitou (již jsem založil téma o chiptuningu pro motor 1.5), ale nechtěl bych se o tryskách zmiňovat tam, nýbrž celou problematiku rozebrat znovu tady.

Vím, že Reesha dělá tyto úpravy pro koncernové motory. Chvály jsem už slyšel dost. Bohůžel Reesha zřejmě kvůli časové vytíženosti nemá čas mi odpovědět, proto bych se rád zeptatl "širší" veřejnosti, jestli nemá zkušenost s tímto motorem, popř. poradila, kde by se to dalo provést a co je od tohoto motoru možno čekat.

Nárust po chipu (BitPower) by měl být cca 20 - 30HP, tzn. z nynějších seriových 82HP by bylo možno se dostat ke 110HP, což už se mi vcelku líbí. Protože vím, že nejrpve je nutno vyměnit trysky, a software naladit až potom, musím nejdřív sehnat někoho přes trysky :-/

Je výkon cca 120 - 130HP po výměně trysek (ne race!) a chipu realný? Motor má teď najeto 80.000km, kolik po takové výměně bude ještě schopen utáhnout?

Pro Reeshu, jestli mně slyší:
V ceníku jsem objevil i trysky pro modely Rover,... Je možné, žy by měl trysky pro Renault přímo dieselpower? Takhle - já bych byl vůbec nejradši, kdyby celou úpravu bylo možné domluvit u tebe. Vím, že se specializuješ jen na VW, ale nepochybuju, že bys to při tvých schopnostech a dovednostech zvádl, o tom žádná... Je to tedy na tobě. Byl bych opravdu moc rád, kdyby sme o tom mohli dát řeč, pokud můžeš, ozvi se.

Díky všem,
Ryan
Clio 1.5 dCi, 82 HP
tmracing
Přispěvovatel

Příspěvek od tmracing »

caf, ak teraz poviem kravinu opravte ma niekto prosim, aleee dci je priamy vstrek common rail a to su vysokotlake vstreky napajane zo spolocnej rampy ktora je tlacena jednym spolocnym vysokotlakym cerpadlom... od tdi to ma daleko... niesu tam trisky ale cele vstrekovace a tie sa mozu pohybovat v desiatkach tisicov za kus ak sa nebude jednat o standardnu suciastku... tuna prichadza do uvahy cip, trisky teda vstrekovace sa nemenia....
Peugeot 406, HDI, 110ps
Ryan69
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryan69 »

tmracing píše:caf, ak teraz poviem kravinu opravte ma niekto prosim, aleee dci je priamy vstrek common rail a to su vysokotlake vstreky napajane zo spolocnej rampy ktora je tlacena jednym spolocnym vysokotlakym cerpadlom... od tdi to ma daleko... niesu tam trisky ale cele vstrekovace a tie sa mozu pohybovat v desiatkach tisicov za kus ak sa nebude jednat o standardnu suciastku... tuna prichadza do uvahy cip, trisky teda vstrekovace sa nemenia....
aha (wallbash) to jsem teda blbec že jsem si tohle neuvědomil (LOL)
Clio 1.5 dCi, 82 HP
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“