Spotreba PD 1.9, 96kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spotreba PD 1.9, 96kW
Prosim o radu. Jiz delsi dobu se peru s vyssi spotrebou u sveho pasika PD, AJM. Dlouhodobou spotrebu mam 7,5-8l/100km, coz jsem po koupi nemel. Na VAGu je vse ok. S kamosem jsme delali logy a vse vypada byt v cajku! Zavady zadne. Jeste pozoruji, ze se mi dele ohriva motor (podle ukazatele teploty na palubaku). Kdyz tomu neslapu na krk, tak se mi to vlastne na 90 nedostane. Nemohla by mit spotreba spojitost treba s nejakym teplotnim cidlem, ci neco podobneho? Diky za pomoc. Rozvodak to neni, ten jsem ted menil a je to nastavene presne.
Nafťáci všech zemí, spojte se!
-
- Přispěvovatel
Re: Spotreba PD 1.9, 96kW
ta spotreba sa mi zda normalna pri PDBerrky píše:Prosim o radu. Jiz delsi dobu se peru s vyssi spotrebou u sveho pasika PD, AJM. Dlouhodobou spotrebu mam 7,5-8l/100km, coz jsem po koupi nemel. Na VAGu je vse ok. S kamosem jsme delali logy a vse vypada byt v cajku! Zavady zadne. Jeste pozoruji, ze se mi dele ohriva motor (podle ukazatele teploty na palubaku). Kdyz tomu neslapu na krk, tak se mi to vlastne na 90 nedostane. Nemohla by mit spotreba spojitost treba s nejakym teplotnim cidlem, ci neco podobneho? Diky za pomoc. Rozvodak to neni, ten jsem ted menil a je to nastavene presne.
moj passat 96kw mi kombinovane berie tiez do 8,5l
tie PD su hrozne nachylne na kratke trate , ale na dlhsie trate je to uz OK
Jenže jemu to dřív žralo na stejný tratě cca o litr a půl míň...mattock píše:ta spotreba sa mi zda normalna pri PDBerrky píše:Prosim o radu. Jiz delsi dobu se peru s vyssi spotrebou u sveho pasika PD, AJM. Dlouhodobou spotrebu mam 7,5-8l/100km, coz jsem po koupi nemel. Na VAGu je vse ok. S kamosem jsme delali logy a vse vypada byt v cajku! Zavady zadne. Jeste pozoruji, ze se mi dele ohriva motor (podle ukazatele teploty na palubaku). Kdyz tomu neslapu na krk, tak se mi to vlastne na 90 nedostane. Nemohla by mit spotreba spojitost treba s nejakym teplotnim cidlem, ci neco podobneho? Diky za pomoc. Rozvodak to neni, ten jsem ted menil a je to nastavene presne.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Presne jak rika vaha! Kdyby me to pri koupi nezralo 6litru, tak to ted vubec neresim. A stale se snazim na to prijit, ale nejak to nejde. Vse vypada byti v poradku. Je mozne u PD nejak nastavovat davku vstriku, jeho pocatek, konec, atd...? Vim, ze spotrebu ovlivnuji rozvody, ale to jsem ted vyloucil, co dale? Diky za napady!váha píše:Jenže jemu to dřív žralo na stejný tratě cca o litr a půl míň...mattock píše:ta spotreba sa mi zda normalna pri PDBerrky píše:Prosim o radu. Jiz delsi dobu se peru s vyssi spotrebou u sveho pasika PD, AJM. Dlouhodobou spotrebu mam 7,5-8l/100km, coz jsem po koupi nemel. Na VAGu je vse ok. S kamosem jsme delali logy a vse vypada byt v cajku! Zavady zadne. Jeste pozoruji, ze se mi dele ohriva motor (podle ukazatele teploty na palubaku). Kdyz tomu neslapu na krk, tak se mi to vlastne na 90 nedostane. Nemohla by mit spotreba spojitost treba s nejakym teplotnim cidlem, ci neco podobneho? Diky za pomoc. Rozvodak to neni, ten jsem ted menil a je to nastavene presne.
no mě na fabii PD taky dělali rozvody ofiko v servisu škoda, ihned poté auto začalo více žrát a lehce přidymovat, mnozí mi tvrdili, že se tam nic nenastavuje, prýj ryska na rysku, není co řešit. Tak jsem se vytočil odvezl to do škodovky zase, 2,5hoďky práce a hle spotřeba ok a konec hulení, rozvody prý nebyly nastaveny přesně. A pak dej auto do ofiko servisu. Takže už nikdy bych neřekl, že tam není co zkazit.
jenže tady to auto nežere víc po výměně rozvodu,po výměněně rozvodu to žeře pořád stejně moc,tkaže rozvody bych vyloučil...začlo to žrát víc od tý doby co se mu posr*li vstřiky a jeden majstr mu to opravil,jenže nikdo neví co stim dělal...potom vyměnil vstřiky a kabeláž a vše bylo OK až na spotřebu,ta byla pořád stejná
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
JJ, presne tak, honba za zroutem paliva stale trva...váha píše:jenže tady to auto nežere víc po výměně rozvodu,po výměněně rozvodu to žeře pořád stejně moc,tkaže rozvody bych vyloučil...začlo to žrát víc od tý doby co se mu posr*li vstřiky a jeden majstr mu to opravil,jenže nikdo neví co stim dělal...potom vyměnil vstřiky a kabeláž a vše bylo OK až na spotřebu,ta byla pořád stejná