Jak se dostat do 407

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
fialamala
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jak se dostat do 407

Příspěvek od fialamala »

Chapci jak se dostanu do 407 když mi nefunguje dálka a klíček do zámku nepasuje???
Vše fungovalo pak jsem nechal zapnuté světla a po třech dnech jsem auto neotevřel.Dnes jsme spodem zatáhly za lanko od kapoty a když jsem napojil novou baterii tak i nefunguje dálka a nedostanu se do vnitř.Máte někdo nápad co dál???
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

No, asi budeš musieť obetovať jedno z okien. Nerozbíjaj trojuholník, lebo ak to auto má superzamykanie tak vnútornou kľučkou neotvoríš.
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

pavel9270 píše:No, asi budeš musieť obetovať jedno z okien. Nerozbíjaj trojuholník, lebo ak to auto má superzamykanie tak vnútornou kľučkou neotvoríš.
Dejme tomu že to bude mít to superzamykaní tak co si tím pomůžu.Vlezu dovnitř ale auto stejně neotevřu.Ani nevím jestli nastartuju?
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

fialamala píše:
pavel9270 píše:No, asi budeš musieť obetovať jedno z okien. Nerozbíjaj trojuholník, lebo ak to auto má superzamykanie tak vnútornou kľučkou neotvoríš.
Dejme tomu že to bude mít to superzamykaní tak co si tím pomůžu.Vlezu dovnitř ale auto stejně neotevřu.Ani nevím jestli nastartuju?
si nech udelat podle VINka v Peugeotu nahradni klic
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
HonzaZ
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaZ »

Podle VIN se nechá zjistit zda to má superzamykání.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

a i kdyby to melo superzamykani, tak se aktivuje jen dvojstiskem na ovladaci, takze jestli si to zamkl normalne, nebude to aktivni
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

jaykay píše:
fialamala píše:
si nech udelat podle VINka v Peugeotu nahradni klic
A ako ho aktivuje????????
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

HonzaZ píše:Podle VIN se nechá zjistit zda to má superzamykání.
To je pravda. Daj VIN.
djvlada
Přispěvovatel

Příspěvek od djvlada »

a to mas vybytou baterku nebo proc se tam chces dostat?a je divne ze ti nejde klicek do zamku???jinak navstiv peugeot servis no
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

djvlada píše:a to mas vybytou baterku nebo proc se tam chces dostat?a je divne ze ti nejde klicek do zamku???jinak navstiv peugeot servis no
Nejspíš jsou měněne dveře proto nesedí zamek s klíčem.Nechal jsem svítit světla to mi vymlatilo baterku a když jsem se dostal do kapoty a napojil novou baterii tak dálka nefunguje.Muselo se to nějak rozladit
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

Tak vyřešeno.Po vyháčkování jsme přes kable a nahr.auto chtěly nastartovat a nebylo šance dokonce jsem stáhnul okýnka a nahoru už nešla.
Asi po 10. minutách když jsme nechali dobíjet auto tak začala fungovat dálka ,ale jenom kufr a po 20 min.se nastartovalo a funguje uplně vše i dálka.Zvláštní je že ikdyž jsem napojil natvrdo novou baterii tak jsem se s ničím nechytal,ale až po určité době se vše rozběhlo.Takže včera stačilo pouze nechat 20.min auto na kablech a otevřel bych to v poho.dálkou. (rofl)
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

fialamala píše:
djvlada píše:a to mas vybytou baterku nebo proc se tam chces dostat?a je divne ze ti nejde klicek do zamku???jinak navstiv peugeot servis no
Nejspíš jsou měněne dveře proto nesedí zamek s klíčem.Nechal jsem svítit světla to mi vymlatilo baterku a když jsem se dostal do kapoty a napojil novou baterii tak dálka nefunguje.Muselo se to nějak rozladit
A potom sa to samé naladilo. Ty nás tu lakuješ ako malých chlapcov.
Keď necháš svietiť svetlá tak eko-mód ti ich vypne. Chcel by som vidieť ako sa dostávaš k zámku kapoty. Tá druhá bat. bola isto nová? Nebola spoza susedovej garáži, čo ju menil v jeseň?
A ten posledný príspevok je fantastická ilúzia.
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

Nevím proč bych měl tady někoho lakovat ,tak jak píšu tak se stalo.Zdar.
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“