Jak se dostat do 407
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Jak se dostat do 407
Chapci jak se dostanu do 407 když mi nefunguje dálka a klíček do zámku nepasuje???
Vše fungovalo pak jsem nechal zapnuté světla a po třech dnech jsem auto neotevřel.Dnes jsme spodem zatáhly za lanko od kapoty a když jsem napojil novou baterii tak i nefunguje dálka a nedostanu se do vnitř.Máte někdo nápad co dál???
Vše fungovalo pak jsem nechal zapnuté světla a po třech dnech jsem auto neotevřel.Dnes jsme spodem zatáhly za lanko od kapoty a když jsem napojil novou baterii tak i nefunguje dálka a nedostanu se do vnitř.Máte někdo nápad co dál???
si nech udelat podle VINka v Peugeotu nahradni klicfialamala píše:Dejme tomu že to bude mít to superzamykaní tak co si tím pomůžu.Vlezu dovnitř ale auto stejně neotevřu.Ani nevím jestli nastartuju?pavel9270 píše:No, asi budeš musieť obetovať jedno z okien. Nerozbíjaj trojuholník, lebo ak to auto má superzamykanie tak vnútornou kľučkou neotvoríš.
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
- pavel9270
- Přispěvovatel
A ako ho aktivuje????????jaykay píše:si nech udelat podle VINka v Peugeotu nahradni klicfialamala píše:Dejme tomu že to bude mít to superzamykaní tak co si tím pomůžu.Vlezu dovnitř ale auto stejně neotevřu.Ani nevím jestli nastartuju?pavel9270 píše:No, asi budeš musieť obetovať jedno z okien. Nerozbíjaj trojuholník, lebo ak to auto má superzamykanie tak vnútornou kľučkou neotvoríš.
-
- Přispěvovatel
Nejspíš jsou měněne dveře proto nesedí zamek s klíčem.Nechal jsem svítit světla to mi vymlatilo baterku a když jsem se dostal do kapoty a napojil novou baterii tak dálka nefunguje.Muselo se to nějak rozladitdjvlada píše:a to mas vybytou baterku nebo proc se tam chces dostat?a je divne ze ti nejde klicek do zamku???jinak navstiv peugeot servis no
-
- Přispěvovatel
Tak vyřešeno.Po vyháčkování jsme přes kable a nahr.auto chtěly nastartovat a nebylo šance dokonce jsem stáhnul okýnka a nahoru už nešla.
Asi po 10. minutách když jsme nechali dobíjet auto tak začala fungovat dálka ,ale jenom kufr a po 20 min.se nastartovalo a funguje uplně vše i dálka.Zvláštní je že ikdyž jsem napojil natvrdo novou baterii tak jsem se s ničím nechytal,ale až po určité době se vše rozběhlo.Takže včera stačilo pouze nechat 20.min auto na kablech a otevřel bych to v poho.dálkou.
Asi po 10. minutách když jsme nechali dobíjet auto tak začala fungovat dálka ,ale jenom kufr a po 20 min.se nastartovalo a funguje uplně vše i dálka.Zvláštní je že ikdyž jsem napojil natvrdo novou baterii tak jsem se s ničím nechytal,ale až po určité době se vše rozběhlo.Takže včera stačilo pouze nechat 20.min auto na kablech a otevřel bych to v poho.dálkou.

- pavel9270
- Přispěvovatel
A potom sa to samé naladilo. Ty nás tu lakuješ ako malých chlapcov.fialamala píše:Nejspíš jsou měněne dveře proto nesedí zamek s klíčem.Nechal jsem svítit světla to mi vymlatilo baterku a když jsem se dostal do kapoty a napojil novou baterii tak dálka nefunguje.Muselo se to nějak rozladitdjvlada píše:a to mas vybytou baterku nebo proc se tam chces dostat?a je divne ze ti nejde klicek do zamku???jinak navstiv peugeot servis no
Keď necháš svietiť svetlá tak eko-mód ti ich vypne. Chcel by som vidieť ako sa dostávaš k zámku kapoty. Tá druhá bat. bola isto nová? Nebola spoza susedovej garáži, čo ju menil v jeseň?
A ten posledný príspevok je fantastická ilúzia.