Prosím o pomoc. Cca před měsícem začaly špatné starty.Čím déle stojí tím húře chytá, chytne chcípne a když chytí tak se hádá cca 15 vteřin.Žhaviče v pořádku,nový pal.filtr mann+termoventil bosch,nové gumičky na vstřiky,nová baterka S5,nové podávací čerpadlo. Ještě jsem tam dal na zkoušku zpětný ventil za filtr a potom před filtr. Po všem co jsem udělal pořád se to chová stejně.Vstřiky na vagu ok max (+ -) 0,5. Najeto poctivých 120tis.Už nevím co stím
Naposledy upravil(a) Olda 28 dne 22 úno 2015, 20:30, celkem upraveno 1 x.
Patrik89 píše:niekedy pri vymene gumiciek sa poskodia hned pri vkladani ked je tam ostrra hrana lebo ten start uplne sedi na to ked je fuc gumicka na vstrekovaci
Ale jak jsem psal začlo to samo od sebe bez nějakého zásahu.Až poté jsem začal se vším co jsem popsal. A gumky jsem neměnil poprvé tak mám nějakou zkušenost s montáží
Nonstop odtah vozidel 775 24 15 75 pneuservis,soustružnické a kovoobráběčské práce,výbrusy motorů,chiptuning diagnostika vw group.Nákup,prodej a servis telefonů HTC!!
nerozumím proc by nemohla videl jsem i při mín kylometrech!!!
Nonstop odtah vozidel 775 24 15 75 pneuservis,soustružnické a kovoobráběčské práce,výbrusy motorů,chiptuning diagnostika vw group.Nákup,prodej a servis telefonů HTC!!
vymačkaná není ! koukal jsem na ní když jsem dával gumky
tak pak bych to vyděl na tandem!!!
nerozumím proc by nemohla videl jsem i při mín kylometrech!!!
Co vlastně způsobí vymačkání, nebo co to uryhlí? Nízké otáčky? Vysoké otáčky?
je to špatně vymyšlené při dolní uvrati se to pd jakoby má tendenci uhnout do strany a to časem vymačká hlavu a pak jde třeba nafta do oleje nebo obráceně potom samozřejmně padá nafta a td..