To ale nebude fungovat, já jsem také tak uvažoval a nefunguje to ..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Neřekl bych, potřebovali jsme prsa motoru na I20, kde je nálitek na držák motoru a bylo to k prodeji pouze s blokem motoru...Fahrer píše:Kdysi se mi kolem baráku mihnul Hnůjdaj a nebylo pravé ořechové. Hlavně proto, že v origo servise prodávali díly po montážních celcích. Ale třeba už se to změnilo.
Jo je to možný. Za mě třeba nešel objednat tlumič výfuku, ale celé potrubí. To ale ještě nebyl Hnůdaj česká firma.Tomas.cz píše:Neřekl bych, potřebovali jsme prsa motoru na I20, kde je nálitek na držák motoru a bylo to k prodeji pouze s blokem motoru...Fahrer píše:Kdysi se mi kolem baráku mihnul Hnůjdaj a nebylo pravé ořechové. Hlavně proto, že v origo servise prodávali díly po montážních celcích. Ale třeba už se to změnilo.
Pokaď chceš jezdit na lyže a ještě něco občas taháš kolem 2 tun , tak by nemusel být špatný Touareg nejlépe v manuálu a 3.0 dieslu to je ale minimálně 300.tis Kč ale dráhy provoz, zejména pneu-to je ale u každého SUV..radkin píše:![]()
tak pánové děkuji vám za názory.... Vůbec nevím co pořídit. Jde o bagřík takové kopatko do 1500kg + vlek 500kg ale jen krátké vzdalenosti. Prostě chci něco co ty 2t občas utáhne ale převážně to chci na běžné ježdění. Ještě jsem koukal na mondeo to má na tažné taky myslím dokonce 2200kg