pomocné topení octavia II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pomocné topení octavia II
Zdravím,
při kontrole vagem píše chybu
00361 - topne teleso pro pomocne topeni (Z35)
014 - defekt
tato chyba nejde smazat,ale pokud vagem spustím akční člen tohoto topení,normálně funguje.
Při měřených hodnotách je stále topení vypnuto.
Měřeno při -5 a na max.teplotu ve voze.
Pojistka v pořádku,co by mohlo být špatně.
Díky za rady.
při kontrole vagem píše chybu
00361 - topne teleso pro pomocne topeni (Z35)
014 - defekt
tato chyba nejde smazat,ale pokud vagem spustím akční člen tohoto topení,normálně funguje.
Při měřených hodnotách je stále topení vypnuto.
Měřeno při -5 a na max.teplotu ve voze.
Pojistka v pořádku,co by mohlo být špatně.
Díky za rady.
Na tom PTC odchází nějakej plošňák či co, některý nefunguje vůbec a jiný jen přes diag, na netu se řešilo x stačí pohledat. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 11be7b12f9
hodně o něm ví např. Rolbař z cardiagnostik
Člověk se pořád učí.
šulda píše:Na tom PTC odchází nějakej plošňák či co, některý nefunguje vůbec a jiný jen přes diag, na netu se řešilo x stačí pohledat. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 11be7b12f9
Díky za odpověď, prohledal jsem všechny fora, i to co jsi mi poslal,
přesně to se mi děje,ale nejde mi do hlavy,včera jsem chybu vymazal a vše fungovalo,bylo kolem -8,dnes je tak -3 a nic. Přemýšlím zda by to nemohlo být nějaké čidlo,nebo relé.
chyba tam je stále ta samá, tak fakt už nevím.
můžeš zkusit přepájet odpory jestli to pomůže...vilda1974 píše:šulda píše:Na tom PTC odchází nějakej plošňák či co, některý nefunguje vůbec a jiný jen přes diag, na netu se řešilo x stačí pohledat. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 11be7b12f9
Díky za odpověď, prohledal jsem všechny fora, i to co jsi mi poslal,
přesně to se mi děje,ale nejde mi do hlavy,včera jsem chybu vymazal a vše fungovalo,bylo kolem -8,dnes je tak -3 a nic. Přemýšlím zda by to nemohlo být nějaké čidlo,nebo relé.
chyba tam je stále ta samá, tak fakt už nevím.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ahoj vilda1974
Mal som ten istý problém s daným kúrením.Sú dva rôzne typy. Ten starší máš asi aj ty ale nie som si istý pretože to viem povedať iba podľa fotky.
No tie staršie sa veľa kazia (ten plošák čo sa tu spomínal) na internete sú návody na prerobenie starého typu na nový ale neviem či sa to oplatí. Ja som to vyriešil tak že som kúpil iné od svojho známeho čo robí s autami.Nekupoval som ale nový.
Ohľadom výpisu z tvojej diagnostiky. Niekto mi raz hovoril, že keď ti diagnostika vypíše pri niečom defekt tak sa daná časť musí vymeniť lebo je neopraviteľná.
skús to ešte preveriť
Mal som ten istý problém s daným kúrením.Sú dva rôzne typy. Ten starší máš asi aj ty ale nie som si istý pretože to viem povedať iba podľa fotky.
No tie staršie sa veľa kazia (ten plošák čo sa tu spomínal) na internete sú návody na prerobenie starého typu na nový ale neviem či sa to oplatí. Ja som to vyriešil tak že som kúpil iné od svojho známeho čo robí s autami.Nekupoval som ale nový.
Ohľadom výpisu z tvojej diagnostiky. Niekto mi raz hovoril, že keď ti diagnostika vypíše pri niečom defekt tak sa daná časť musí vymeniť lebo je neopraviteľná.
skús to ešte preveriť