Zdravím chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti,rady.
Přemýšlím o menším SUV rozhoduji se mezi ŠkodouYeti,Nissan qashqai,Kia Sportage vše předokolky s benzínama 1.4Tsi,1.2dig-t,1.6Gdi,co se týče Tsi mám strach z rozvodů,u Nisanu mam obavy jestli ten motor nebude slabý a u Kie to samý třeba někdo řeší/řešil podobné rozhodování bavím se o r.v.2014 děkuji za každou radu postřech.
Jaké koupit?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
zajdi k prodejcum a dohodni si skušební jízdu u techto motorizací!
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
stanekjozef@gmail.com
Trochu OT pokud řešíš motor, ale máma si koupila yeti nový - v naftě 4x4. Auto je fajn, v záruce se měnil klimakompresor jinak nic, ale já bych ho nekoupil - hrozně mi vadí ten středovej tunel a pokaždý když to musím řídit někam dál, tak nedávám. Udělej to jak píše lesterjs a projeď se v tom, aby ti sedla i poloha za volantem.
Octavia combi TDi ASV + Reesha chip prodáno
VW Sharan TDI
VW Sharan TDI
Pokud můžu radit, tak Nissana ne. Kvalita šla hodně dolů a motory Renault to zazdily úplně. Yetiho máme na záchrance a pod plným plynem, což je vlastně pořád, podvozek stále drží perfektně. Najeto 75000km, ale při těhle podmínkách jako by měl 200. Jen dorazy zadních tlumičů teď odcházejí, ale zase to pořád vozí v kufru 200kg. Kia má taky celkem robustní podvozek, řekl bych, že snad i lepší než Škoda. Jen je to trochu koza oproti více silničnímu Yetimu. Motory mají velmi spolehlivé, z trojice nejvíce.
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Vozy mám samozřejme projeté favorit je yeti jen mě odrazuje ten rozvodový řetěz byly s tím problémy pokud to škoda nějak nevyřešila netuším?
Co se týče Nisanu ten je velmi pohodlný jede příjemně jen si nejsem jistý motorem nemastný neslaný nevím moc mě nevzal.
Kia je ze všech co se týče komfortu nejlepší jen ten motor je rekl bych nevýrazný musí se to točit aby to jelo holt atmosfera,ale zase lepší tvary jak yeti.
Spíš by mě zajmalo jek je to u yetiho s těmi rozvody u 1.4tsi je to už vychytané dá se na to spolehnout?
Co se týče Nisanu ten je velmi pohodlný jede příjemně jen si nejsem jistý motorem nemastný neslaný nevím moc mě nevzal.
Kia je ze všech co se týče komfortu nejlepší jen ten motor je rekl bych nevýrazný musí se to točit aby to jelo holt atmosfera,ale zase lepší tvary jak yeti.
Spíš by mě zajmalo jek je to u yetiho s těmi rozvody u 1.4tsi je to už vychytané dá se na to spolehnout?