Rachot - setrvák/převodovka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Z3Ke
Nováček
Odpovědi: 0

Rachot - setrvák/převodovka

Příspěvek od Z3Ke »

Ahoj, při zpátečce se ozývá z prostoru motoru fajnovej rachot (není to ani cinkání, šustění, klapání - prostě pravidelný tlukot závislý na rychlosti). Při sešlápnutí spojky se to dost zklidní ale neustane úplně. Určitě je načatej setrvák - na neutrál se malounko ozývá (pří lehkém natlačení řadičky do kterékoliv rychlosti veškerý pazvuky ustanou). No a aby toho nebylo málo, tak při couvání do kopce se ozývá kvílení - když má motor odpor (líp to popsat nejde :D) zároveň ne vždy. Jinak auto řadí normalně, jezdí normálně - jinými slovy nic kromě divných zvuků se nekoná... Je mi jasné, že to podle popisu nejde přesne diagnostikovat jen mě zajímalo, jestli se s tímhle konkrétně už někdo náhodou nesetkal a řešil. Jinak auto: Octavia 1 AGR 66 kw r.v. 2000 nalítáno +-400tkm. Vnitřnosti původní snad jen zdvihátka měněný.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

převodovka ven a bude ti asi drhnout přítlačák o obal převodovky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Z3Ke
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Z3Ke »

Ok, díky ta tip. To mě nenapadlo :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“