1.9 ahu nejde snížit dávka nafty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9 ahu nejde snížit dávka nafty
momentálně jsem na 5.8-6 a nastaveno mám 132 na ty stupnici víc už nejde dát. Znamená to že je čerpadlo v háji?
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
nechápu když poklepáváš na jednu tranu motor tak zleniví že nevyjedeš kopeček pokud přidáváš na druhou stranu tak motor drndá že vyběhne a řj odpojí přívo pliva OO protože jinak neumí řídít palivobolux píše:mechanik s tím právě hýbal a motor začal skákat jak koza
ale skákání jak koza

-
slovacek.milos
- Aktivista
můžeš mít třeba prasklou pružinu v čerpadle a pak se stím nedomluvíš, de na ně vidět když sděláš nastavovačbolux píše:právě mechanik chtěl přidat aby to jelo trochu, auto nad 3000 ot na 5 nejede, tak že přidá ale motoru se to nelíbilo. Tak mě napada jestli to čerpadlo nemůže bejt v háji a davá malo nafty, můžu mít za dobrý prachy repasovaný ale právě aby to nebylo jenom v tom nastavení zas no.
tady mam logtoefuk píše:ja by som to skor videl na KO vahu vzduchu
http://i677.photobucket.com/albums/vv13 ... 3f32a9.jpg
jen upozornuju ze mam starou váhu a ta má max na tech 850, dával jsem i diodu a žádná změna, zato když jsem váhu odpojil tak to uz vubec nejelo
okej řeknu to mekanikojslovacek.milos píše:můžeš mít třeba prasklou pružinu v čerpadle a pak se stím nedomluvíš, de na ně vidět když sděláš nastavovačbolux píše:právě mechanik chtěl přidat aby to jelo trochu, auto nad 3000 ot na 5 nejede, tak že přidá ale motoru se to nelíbilo. Tak mě napada jestli to čerpadlo nemůže bejt v háji a davá malo nafty, můžu mít za dobrý prachy repasovaný ale právě aby to nebylo jenom v tom nastavení zas no.