Spojka AHU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spojka AHU
Zdravim chcem sa opytat aky zotrvak(5kvalt) ma AHU so zaciatocnym vyrobnym cislom 2.... pozdlzne ulozeny motor r.v.98 . Aka je vhodna nahrada za tuto spojku ked chcem pokracovat v upravach a dostat sa niekde na 180koni s krutakom na ktory urcite nebude stacit seriova spojka? Pasuje sem spojkovy set z VR6?
Dakujem za rady
Dakujem za rady
Kolotoč TUNING
WIN je číslo kastle, ne? to co jsem napsal, je jen výseč toho čísla, musíš to porovnávat od toho 8D, pak je jedno vynechaný (jako, že je jedno co na autě je za znak, to je ta pomlčka) a pak je W a číslo, W je modelový rok 98 a nachází se na 10té pozici celýho výrobního čísla, doufám, že teď už to vyluštíš nebo mi pošli WIN na SZ a já ti to rozlousknu
Uz som to rozlustil diky:)Huml píše:WIN je číslo kastle, ne? to co jsem napsal, je jen výseč toho čísla, musíš to porovnávat od toho 8D, pak je jedno vynechaný (jako, že je jedno co na autě je za znak, to je ta pomlčka) a pak je W a číslo, W je modelový rok 98 a nachází se na 10té pozici celýho výrobního čísla, doufám, že teď už to vyluštíš nebo mi pošli WIN na SZ a já ti to rozlousknu
Kolotoč TUNING
- Vecernicek
- Přispěvovatel